logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

GeForce GTX 1650 SUPER är upp till 50 % snabbare än det ursprungliga GTX 1650 och upp till två gånger snabbare än den tidigare generationens GTX 1050. Med den prisbelönta NVIDIA Turing™-arkitekturen och det supersnabba GDDR6-minnet får du ännu snabbare prestanda i dagens populäraste spel. Det är dags att du utrustar dig och skaffar SUPER.

TURING-SKUGGTEKNIK

Turing-skuggtekniken kan erbjuda dagens spel otroliga prestandaförbättringar med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Få 1,4 gånger högre energieffektivitet än föregående generation för en snabbare, svalare och tystare spelupplevelse.

image

BILDHASTIGHET VINNER SPEL

Battle Royale-spel kräver maximal bildhastighet. Få den konkurrensfördel du behöver med GeForce.

image

Skapa utan kompromisser. Studio kombinerar NVIDIA GeForce GPU:er med exklusiva NVIDIA Studio-drivrutiner som är utformade för att ge extra kraft till kreativa program. Lås upp dramatisk prestanda och tillförlitlighet – så att du kan skapa med fantasins hastighet.

image

Geforce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina GeForce-drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

image

NVIDIA ANSEL

Med det här kraftfulla fotoläget kan du ta proffsiga bilder i dina spel som aldrig förr. Du kan nu fånga och dela med dig av dina mest briljanta spelupplevelser med SR- (super-resolution), 360-, HDR- och stereobilder med otrolig upplösning.

image

SÄND SOM ETT PROFFS

Det bästa av två världar. GeForce® GTX 1650 SUPER™ har en dedikerad hårdvarukodare som gör det möjligt att spela och streama samtidigt, med överlägsen kvalitet. SUPER-grafikkort är optimerade för dina favoritprogram för streaming, så att din livestream kan upprätthålla en maximal prestandanivå.

© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX och NVIDIA Turing är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.