logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

GeForce® GTX 1660 Ti och 1660 har utformats med den prisbelönta NVIDIA Turing™-arkitekturens banbrytande grafikprestanda. Med en prestanda som konkurrerar med den hos GeForce GTX 1070* är det ett blixtsnabbt, kraftfullt grafikkort för dagens populäraste spel och ännu snabbare med moderna utgåvor.

TURING-SKUGGTEKNIK

Turing-skuggtekniken kan erbjuda dagens spel otroliga prestandaförbättringar med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Nu blir prestandaökningen ännu större i nya spel som drar nytta av Turings avancerade grafikfunktioner.

image

SUVERÄN PRESTANDA

Bli spelklar för de senaste spelen med GeForce GTX 1660 Ti och 1660 och upplev en prestanda som konkurrerar med den hos GeForce GTX 1070.

image

SÄND SOM ETT PROFFS

Ta del av en fantastisk prestanda och bildkvalitet samtidigt som du livestreamar till Twitch eller YouTube. Den dedikerade hårdvarukodaren för GTX 1660 Ti och 1660 ger 15 % bättre effektivitet jämfört med tidigare generations grafikkort och är optimerad för OBS (Open Broadcaster Software).

image

Geforce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina GeForce-drivrutiner uppdaterade. Optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

image

NVIDIA ANSEL

Med det här kraftfulla fotoläget kan du ta proffsiga bilder i dina spel som aldrig förr. Du kan nu fånga och dela med dig av dina mest briljanta spelupplevelser med 360-gradiga HDR- och stereobilder med otrolig upplösning.

©2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience och NVIDIA Turing är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

© 2018 Square Enix Limited. Utvecklat av Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ett ZeniMax Media-företag. Med ensamrätt. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS och shield-logotypen är varumärken som tillhör Activision Publishing, Inc.

*jämförelsen är utförd mellan GTX 1660 Ti och GTX 1070

Leverans tid
På lager i butiker
Varumärken
Skick