logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Applen virtapistokkeen vaihto-ohjelma


Apple on saanut tietoonsa, että joissain hyvin harvinaisissa tapauksissa Applen virtapistokkeen kaksi piikkiä voivat katketa ja aiheuttaa sähköiskun vaaran. Tämä koskee virtapistokkeita, jotka on tarkoitettu käyttöön Manner-Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Koreassa, Argentiinassa tai Brasiliassa. Näitä virtapistokkeita toimitettiin vuosien 2003 ja 2015 välillä Mac-koneiden ja joidenkin iOS-laitteiden mukana. Lisäksi niitä toimitettiin Applen matkasovitinpaketeissa.

Asiakkaiden turvallisuus on aina Applelle ensisijaisen tärkeää. Siksi olemmekin vapaaehtoisesti päättäneet vaihtaa kaikki vialliset virtapistokkeet uusiin ja uudelleen suunniteltuihin virtapistokkeisiin täysin maksutta. Kehotamme asiakkaita vaihtamaan kaikki vialliset osat alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: tämä ohjelma ei koska muita virtapistokkeita, mukaan lukien Kanadassa, Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa käytettäväksi tarkoitetut virtapistokkeet ja Applen USB-virtalähteet.

Virtapistokkeen tunnistaminen
Vertaa omaa virtapistokettasi alla oleviin kuviin. Viallisissa virtapistokkeissa on neljä tai viisi merkkiä tai ei yhtään merkkiä sisäkolossa, jolla ne liitetään Applen virtalähteeseen. Uusissa toimivissa virtapistokkeissa kolossa on kolmikirjaiminen maakoodi (EUR, KOR, AUS, ARG tai BRA).Vaihda virtapistoke paikallisessa iTronic liikkeesä.

Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku