logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

BELKIN NÄYTÖNSUOJAN EDUT

Älypuhelimet ovat arvokkaita, ja korvaamattomia yhteydenpidon kannalta. Niitä käytetään joka päivä kaikenlaisissa olosuhteissa. Näytön suojaaminen tarjoaa ylimääräisen suojatason kotelon lisäksi, ja auttaa pitämään puhelimen uuden veroisena. Belkin on kehittänyt TrueClear Pro Advanced Screen Caren ratkaisemaan nämä ongelmat. Näyttösuoja mukailee puhelimen omaa näyttöä, jolloin et edes huomaa että se on käytössä.

RÄÄTÄLÖITY KÄYTTÖÖSI

TrueClear Pro Advanced Screen Care on suunnitelut yhteensopivaksi InvisGlassin ja Transparentin kanssa. Molemmat tuotteet ovat saatavilla Applen, Samsungin ja Androidin laitteille.

INVISIGLASS™

InvisGlass on joustavaa lasia joka on kehitetty FluidFlex -teknologialla lasin elastisuuden takaamiseksi. Tämä tekee lasista kestävämmän, mikä suojaa älypuhelinta paremmin. Kestäävyydestä huolimatta lasin pinta on sileää.

Hinta 29€, iPhone 5, 5S, 6, 6 Plus, 7 ja 7 Plus

TRANSPARENT

Transparent on naarmuntumista vastustavaa materiaalia. Testattu optometrisillä standardeilla joita käytetään silmälasien testaamiseen, joilla on varmistettu että näytönsuoja on kestävä ja läpinäkuvä.

Hinta 19.90€, iPhone 5, 5S, 5C ja 6, 6plus. iPhone 4, 4S 14.90€

Lyhyesti:
  • Tehokas näytönsuoja, asiantuntijan asentama
  • Sileä, läpinäkyvä, tarkka
  • Applen laitteille
  • Suunniteltu täydentämään koteloa
  • Rajoitettu elinikäinen takuu

Ota mukaan laitteesi lähimpään myymälään

Jos et pääse liikkeeseemme, alla on suojalasit mitkä voit itse asentaa!


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku