logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Uusi aikakausi alkaa!

Meillä on ilo kertoa, että iTronic- ja Multitronic Vaasa -myymälämme yhdistävät voimansa tarjotakseen entistä parempaa palvelua. iTronic Vaasan toimipiste osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 19 on avoinna viimeistä päivää perjantaina 14. kesäkuuta. Lauantaista 15. kesäkuuta alkaen kaikki Appleen liittyvät tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla Multitronic Vaasan myymälässä osoitteessa Myllärinkatu 10.

Mikä muuttuu (ei moni asia!)

Apple-tuotteet Multitronicissa

Tarjoamme jatkossakin täyden valikoiman Applen tuotteita ja palveluita Multitronic Vaasan myymälässä. Voit edelleen tutustua laajaan valikoimaan esillä olevia Apple-tuotteita ja tutustua niihin. Panostuksemme erinomaiseen palveluun säilyy ennallaan, joten saat yhtä laadukasta palvelua myös uudessa toimipisteessä.

Laajennettu tuotevalikoima

Uudessa myymälässä on tarjolla laajempi valikoima tuotteita näytöistä aina komponentteihin ja jopa kodinkoneisiin. Laajennamme varastoamme tarjotaksemme sinulle enemmän valinnanvaraa ja kaikki kiinnostavimmat uutuudet.

Varastomyymälä

Varastomme sijaitsee samassa rakennuksessa, joten tavaroita ei tarvitse kuljettaa toimipisteiden välillä. Tämä tarkoittaa laajempaa tuotevalikoimaa, joka on heti saatavilla, sekä nopeampia toimitus- ja noutoaikoja.

Applen valtuutettu huoltoliike

Olemme jatkossakin Apple Authorized Service Provider, eli Applen valtuuttama huoltoliike Vaasassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki Applen takuuseen liittyvät ongelmat voidaan edelleen hoitaa myymälässämme riippumatta siitä, mistä olet ostanut laitteesi. Olemme alueen ainoa valtuutettu toimipiste, joka tarjoaa huoltopalvelua paikan päällä, ja olet aina tervetullut kysymään meiltä kaikkea Appleen liittyvää.

Käytännön tietoja muutosta saman katon alle:

Mistä voin noutaa tilaukseni?
Kaikki tilaukset, joita ei ole noudettu ennen perjantaita 14. kesäkuuta, siirretään uuteen paikkaan. Voit noutaa tilauksesi Multitronic Vaasan myymälästä lauantaista 15. kesäkuuta alkaen. Ilmoitamme muutoksesta asiakkaille, joilla on avoimia tilauksia, tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Minne palautan tuotteen?
Jos sinulla on palautusehdot täyttävä tuote, voit palauttaa sen Multitronic Vaasan myymälään.
Entä tuotteen takuu?
Kuten aiemmin mainittiin, tarjoamme jatkossakin Applen valtuuttamaa huoltoa ja siirrämme huolto-osastomme Multitronic Vaasan myymälään. Jos sinulla on ongelmia iTronic Vaasasta ostetun tuotteen kanssa, voit käydä Multitronic Vaasassa takuukäsittelyssä.
Lisätietoja
Aukioloajat: Maanantai-Perjantai: 10-18, Lauantai 11-15
Uusi osoite: Myllärinkatu 10, 65100 Vaasa
Parkkeeraus: Myymälän edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa
Ota yhteyttä: Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä +358 6 319 77 00 tai info@multitronic.fi.

Kiitämme teitä jatkuvasta tuestanne!

Meillä on ollut ilo palvella tuhansia asiakkaita jo lähes 14 vuoden ajan Vaasan sydämessä 15.7.2010 avajaisista lähtien. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen toimipisteeseemme ja tarjota sinulle entistäkin parempaa palvelua.

iTronic Vaasan tiimi


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku