logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Lisävarusteita MacBook Airille.

image

Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovitin

Applen Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovittimella liityt helposti tehokkaaseen Gigabit Ethernet -verkkoon. Tämä pienikokoinen sovitin liitetään Macin Thunderbolt-porttiin. Se tarjoaa RJ-45-portin, joka tukee 10/100/1000BASE-T-verkkoja.

image

Thunderbolt–FireWire-sovitin

Applen Thunderbolt–FireWire-sovitin voidaan liittää Macin Thunderbolt-porttiin ja se tukee FireWire 800 -yhteyttä. Tämän sovittimen avulla voidaan liittää FireWire-laitteita kuten kovalevyjä ja äänilaitteita.

image

Mini-DisplayPort–VGA-sovitin

Mini-DisplayPort–VGA-sovittimen avulla voit liittää tavallisen analogisen näytön, projektorin tai LCD-näytön, jossa on VGA-liitäntä tai -kaapeli. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Mini-DisplayPort–DVI-sovitin

Mini-DisplayPort-portin avulla voit liittää DVI-pohjaisen ulkoisen näytön käyttämällä sovitinta. Mini-DisplayPort–DVI-sovittimen avulla voit liittää edistyksellisen digitaalinäytön, joka käyttää DVI-videota. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Applen Thunderbolt-kaapeli

Thunderbolt-teknologia tukee nopeaa tiedonsiirtoa kahdella riippumattomalla 10 Gb/s kanavalla. Lisäksi Thunderbolt 2 -teknologialla kanavat voidaan yhdistää supernopeaksi 20 Gb/s kanavaksi. Käytä tätä kaapelia, kun haluat yhdistää Thunderbolt-yhteensopivia laitteita Macisi Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -porttiin.

image

Applen 45 W MagSafe 2 -virtalähde

Käytä toista virtalähdettä kotona tai töissä. Applen 45 W MagSafe 2 -virtalähde on tehty erityisesti MacBook Airille. Se kiinnittyy magneettisesti, joten jos joku kompastuu johtoon, johto irtoaa harmittomasti ja laitteesi pysyy paikallaan.

image

Magic Mouse 2

Uudistettu Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten perinteisiä paristoja ei enää tarvita. Se on kevyempi, tassujen muotoilua on optimoitu ja mukana on vähemmän liikkuvia osia sisäisen akun ja alapuolen yhtenäisen kuoren ansiosta. Magic Mouse 2 reagoi siis paremmin ja liikkuu työpöydälläsi kitkattomammin. Multi-Touch-pinnalla voit lisäksi käyttää yksinkertaisia eleitä, kuten siirtyä verkkosivulta toiselle ja takaisin pyyhkäisemällä sekä selata dokumentteja. Magic Mouse 2 on heti käyttövalmis ja muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa.

image

Magic Keyboard

Magic Keyboard -näppäimistössä uusi sulavalinjainen muotoilu yhdistyy ladattavaan sisäiseen akkuun ja parannettuihin näppäinominaisuuksiin. Magic Keyboardin jokaisen näppäimen alla on entistä vakaampi paranneltu saksimekanismi, minkä lisäksi näppäinten liikettä on optimoitu ja profiilia madallettu. Näppäimistöllä on siis siis erinomaisen miellyttävä ja tarkka kirjoittaa. Se muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa, joten voit ryhtyä töihin saman tien. Ja pitkäkestoinen akku tarjoaa näppäimistöllesi virtaa noin kuukaudeksi tai pitempäänkin latausten välillä.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku