logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

12,9-tums iPad Pro

Köp nu

9,7-tums iPad Pro

Köp nu

iPad Pro är mycket mer än vår senaste iPad. Det är en kompromisslös vision av vad den nya tidens dator kan vara. Och göra. Nu har du mer datorkraft än de flesta bärbara datorer, ännu närmare till hands. Du förvandlar komplext arbete till något så naturligt som att peka och svepa, eller skriva med en penna. Oavsett om du väljer 12,9 eller 9,7 tum är iPad Pro mer kapabel, mer mångsidig och mer bärbar än alla tänkbara föregångare. Mer än en dator, helt enkelt.

Retina-skärm

Visar stora framsteg.
Tydligare än någonsin.

Upplevelsen av iPad kretsar helt kring skärmen. Det är där du interagerar med hjälp av Multi-Touch, och där du ser innehållet med häpnadsväckande skärpa. 12,9-tums iPad Pro har den högsta upplösningen av alla iOS-enheter. Och nya 9,7-tums iPad Pro är den ljusaste, minst reflekterande surfplattan i världen.

En färgstandard som gör stor succé i Hollywood.

Skärmen på 9,7-tums iPad Pro bygger på samma färgrymd som den som används i digitalfilmbranschen. Det större färgomfånget innebär att iPad Pro har 25 procent högre färgmättnad än tidigare iPad-modeller. Du får djupare, mer levande och verklighetstrogna färger.

Det ser ljust ut. I alla möjliga ljus.

Människor gillar att använda iPad överallt. Därför har 9,7‑tums iPad Pro en True Tone-skärm. Med hjälp av avancerade, fyrkanaliga ljussensorer anpassar den automatiskt färgerna och ljusstyrkan på skärmen efter det omgivande ljuset. Oavsett var du befinner dig. Det gör att skärmen alltid känns bekväm och naturlig att läsa på – nästan som ett vanligt papper.

Fyra högtalare

Riktigt bra ljud. Hur du än
vrider och vänder på det.

En hifi-högtalare i varje hörn ger iPad Pro en djup, omfångsrik och klar ljudbild. Den justerar automatiskt riktningen på de höga frekvenserna till de högtalare som är överst, hur du än håller i din iPad Pro. Oavsett om du spelar spel eller ser på film omsluter det fylliga ljudet dig helt och hållet.

A9X-chip

Kör om många datorer.
I ett svep.

64-bitars A9X-chippet förser iPad Pro med så mycket kraft att den enkelt kan utföra uppgifter som tidigare krävde en dator. Men även saker som du inte ens skulle få för dig att göra på en dator. Trots den banbrytande prestandan är A9X-chippets arkitektur strömsnål och ger upp till 10 timmars batteritid.1

Smart Keyboard till iPad Pro

Skriv på något helt nytt.

Oavsett vilken iPad Pro du väljer finns det ett Smart Keyboard som passar.2 Genom att kombinera ny teknik och nya material kunde vi skapa ett otroligt tunt, bärbart tangentbord som samtidigt fungerar som ett lätt och tåligt skydd för iPad-skärmen. Och tack vare Smart Connector behövs inga sladdar eller kontakter och ingen parkoppling. Det är bara att sätta fast tangentbordet och börja skriva.

Apple Pencil till iPad Pro

Välbekant. Ändrå
totalt revolutionerande.

Så fort du plockar upp Apple Pencil kommer du att märka hur naturligt det känns att använda den.2 Den känner av både lutning och tryck, så du kan använda alla möjliga konstnärliga effekter. Med precision på pixelnivå öppnar Apple Pencil nya kreativa möjligheter.

iSight- och FaceTime HD-kameror

Fånga varje detalj.
In i minsta detalj.

iPad Pro har suveräna kameror på både framsidan och baksidan. 12,9‑tumsmodellen har en iSight-kamera på 8 megapixlar som ger stillbilder och video av fantastisk kvalitet. 9,7-tums iPad Pro har en 12-megapixlars iSight-kamera som tar Live Photos och spelar in video i 4K och slowmotionvideo i 240 bilder per sekund. Den är också vår första iPad med True Tone-blixt, som gör att hudtoner återges på ett naturligt sätt i alla typer av belysning.

Saker och ting ser skarpare ut på andra sidan av iPad Pro också. Den senaste sensorn i FaceTime HD-kameran på framsidan ger ännu bättre bildkvalitet i videosamtal.3 Och 5-megapixlars FaceTime HD-kameran på 9,7-tums iPad Pro har Retina Flash med True Tone för fantastiska selfies.

Design

Det har aldrig varit så lätt att
handskas med så stora krafter.

iPad Pro klarar av uppgifter som i vanliga fall skulle kräva en dator. Men den är lättare än en dator någonsin skulle kunna hoppas på. 9,7-tums iPad Pro är ett seriöst kraftpaket på mindre än ett halvt kilo. 12,9-tums iPad Pro är tunnare än iPhone 7 och väger bara drygt 700 gram. Och tack vare unibody-höljet i aluminium känns båda storlekarna robusta i handen.

WiFi + 4G LTE

Snabb trådlös uppkoppling.

iPad Pro ansluter till de snabbaste wifi-nätverken och mobildatanäten, så att du kan surfa, streama film och dela dokument i princip var du än är. När du inte har tillgång till wifi har Wi-Fi + Cellular-modellen stöd för ett brett spektrum av LTE-band. Och nya 9,7-tums iPad Pro har 4G LTE Advanced, som ger upp till 50 procent snabbare mobilanslutningar.4

Touch ID

Lösenord: Du.

Med hjälp av Touch ID-teknik förvandlar iPad Pro ditt fingeravtryck till ett lösenord du inte kan glömma. Du låser upp enheten med en enkel tryckning. Du kan också göra säkra inköp i iTunes, iBooks och App Store.

Mjukvara

iOS 10 och iPad. Grojda för att göra mer tillsammans.

iPad Pro kör iOS 10, världens mest avancerade, intuitiva och säkra mobiloperativsystem, med kraftfulla inbyggda appar och multitasking-funktioner. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av din iPad.

Bra sätt att få ut ännu mer av din iPad Pro.

Skapa mer och jobba effektivare med tillbehör som anpassats efter formatet, funktionerna och kraften hos iPad Pro. (Säljs separat.)


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning