logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Telephone: 06 - 319 77 00
E-mail: info@multitronic.fi

iPad Pro 12.9-inch

Buy now

iPad Pro 9.7-inch

Buy now

iPad Pro ei ole ainoastaan uuden sukupolven iPad. Se on tinkimätön näkemys henkilökohtaisesta tietojenkäsittelystä tämän päivän maailmassa. Se tuo hyppysiisi suorituskykyä, joka lyö laudalta useimmat kannettavat tietokoneet. Ja monimutkaisetkin tehtävät sujuvat yhtä luontevasti kuin kosketus, pyyhkäisy tai kynällä kirjoittaminen. Valitsitpa sitten 12,9 tuuman tai 9,7 tuuman mallin, iPad Pro on pystyvämpi, monikäyttöisempi ja kannettavampi kuin mikään muu sitä ennen. Sanalla sanoen loistava.

Retina-näyttö

Näyttävää edistystä.

Näyttö on olennainen osa iPadin käyttökokemusta. Se tarjoaa laitteen komentoosi Multi-Touchin kautta ja avaa sisältösi katseltavaksi hämmästyttävällä tarkkuudella. 12,9 tuuman iPad Prossa on iOS-laitteiden korkein näytön tarkkuus. Ja 9,7 tuuman iPad Pron näyttö on maailman kirkkain ja vähiten heijastava.

Hollywoodin mentävä väristandardi.

9,7 tuuman iPad Pron näytössä käytetään samaa väritilaa kuin digitaalisessa elokuvateollisuudessa. Laajempi väriskaala antaa iPad Prolle jopa 25 prosenttia suuremman värikylläisyyden aiempiin iPad-malleihin verrattuna. Niinpä värit ovat elävämmät ja vaikuttavammat.

Näe kaikki parhaassa mahdollisessa valossa. Valistuksesta riippumatta.

iPadia käytetään mielellään kaikkialla. Sen vuoksi 9,7 tuuman iPad Prossa on True Tone -näyttö. Siinä käytetään nelikanavaisia ympäristön valoisuuden tunnistimia, jotka mukauttavat näytön värin ja intensiteetin automaattisesti ympäristön valoon. Tämän ansiosta lukeminen sujuu entistä luontevammin ja miellyttävämmin ja tuntuu lähes samalta kuin katselisit paperiarkkia.

Nelikaiutinääni

Kova ja korkealta.
Miltä kantilta tahansa.

iPad Prossa on hifi-kaiutin joka kulmassa, joten se saa aikaan vivahteikkaan, laajan ja yksityiskohtaisen äänimaailman. Se ohjaa korkeat taajuudet automaattisesti ylimpänä oleviin kaiuttimiin, pitelitpä sitä miten päin tahansa. Pelasitpa siis peliä tai katselitpa elokuvaa, voit uppoutua siihen korviasi myöten.

A9X-siru

Lyö laudalta tehokkaankin
kannettavan.

64-bittisen A9X-sirun antaman tehon ansiosta iPad Pro voi helposti hoitaa tehtäviä, jotka oli aiemmin varattu PC:ille. Puhumattakaan niistä tehtävistä, joiden tekemiseen et PC:tä koskaan harkinnutkaan. Raja-aitoja kaatavasta suorituskyvystä huolimatta A9X-sirun tehokas arkkitehtuuri mahdollistaa jopa 10 tunnin akunkeston.1

Smart Keyboard iPad Prolle

Tutut näppäimet.
Täysin uusi näppäimistö.

Valitsitpa minkä tahansa iPad Pron, siihen löytyy sopiva Smart Keyboard.2 Uusia teknologioita ja materiaaleja yhdistämällä Apple loi kannettavan näppäimistön, joka on uskomattoman ohut ja toimii myös kevyenä mutta kestävänä kantena iPadille. Smart Connectorin ansiosta johdot, parin muodostaminen tai liittimet ovat tarpeettomia. Liitä se vain paikalleen ja ala kirjoittaa.

Apple Pencil iPad Prolle

Täytin tuttu. Kauttaaltaan
käänteentekevä.

Apple Pencil tuntuu uskomattoman herkästi reagoivalta heti kun tartut siihen.2 Se havaitsee sekä kallistuksen että painallusvoiman, minkä ansiosta voit luoda erilaisia taiteellisia tehosteita. Pikselintarkalla täsmällisyydellään Apple Pencil avaa uusia luovia mahdollisuuksia.

iSight- ja FaceTime HD -kamerat

Yksityiskohdat entistä
yksityiskohtaisempina.

iPad Prossa on erinomainen kamera sekä edessä että takana. Voit kuvata tyylikkäitä kuvia ja videoita 12,9 tuuman mallin 8 megapikselin iSight-kameralla. 9,7 tuuman iPad Prossa on 12 megapikselin iSight-kamera, jolla voidaan tallentaa 4K-videota, 240 fps hidastusvideoita ja Live Photos -kuvia. Lisäksi se on ensimmäinen True Tone -salamalla varustettu iPad, joten ihonsävyt näyttävät hyviltä valaistuksesta riippumatta.

Asiat ovat entistä mallikkaammin myös iPad Pron toisella puolella. Etupuolella olevan FaceTime HD -kameran uusin kenno tekee videopuheluista entistä elävämpiä.3 Lisäksi 9,7 tuuman iPad Pron 5 megapikselin FaceTime HD -kamerassa on Retina Flash -salama True Tonella, joten selfieistä tulee entistä upeampia.

Design

Uskomatonta tehoa,
uskomattoman helposti
käsiteltävässä muodossa.

Vaikka iPad Pro kykenee suoriutumaan normaalisti PC:ille varatuista tehtävistä, se on kevyempi kuin miltään PC:ltä voi odottaa. 9,7 tuuman iPad Pro mahduttaa raskaan sarjan suorituskyvyn alle puoleen kiloon. 12,9 tuuman iPad Pro on ohuempi kuin iPhone 7 ja painaa vain hieman yli 700 grammaa. Alumiinisen unibody-rungon ansiosta molemmat koot tuntuvat turvallisen tukevilta kädessä.

WiFi + 4G LTE

Nopeat langattomat yhteydet.

iPad Pro saa yhteyden nopeimpiin Wi-Fi- tai mobiiliverkkoihin, joten voit surffata verkossa, streamata elokuvia ja jakaa dokumentteja lähes missä vain. Wi‑Fi + Cellular -malli tukee lukuisia eri LTE-kaistoja, vaikka olisit Wi-Fi-kantaman ulkopuolella. Lisäksi 9,7 tuuman iPad Prossa on 4G LTE Advanced, joka mahdollistaa jopa 50 prosenttia nopeammat mobiiliyhteydet.4

Touch ID

Salasana olet sinä.

iPad Pro muuttaa sormenjälkesi unohtumattomaksi salasanaksi Touch ID -teknologian avulla. Voit siis avata laitteen lukituksen yhdellä ainoalla kosketuksella. Voit myös tehdä turvallisesti ostoksia iTunesista, iBooksista ja App Storesta.

Ohjelmisto

iOS 10 ja iPad tekevät yhdessä yhä enemmän.

iPad Prossa on iOS 10 – maailman edistyksellisin, intuitiivisin ja turvallisin mobiilikäyttöjärjestelmä. Tehokkaiden vakioappien ja moniajo-ominaisuuksien ansiosta saat iOS 10:llä kaiken irti iPadista.

Avarra näkemystäsi siitä, mihin kaikkeen iPad Pro pystyy.

Pystyt entistä luovempaan ja tuotteliaampaan työhön lisävarusteilla (myydään erikseen), jotka on suunniteltu erityisesti iPad Pron kokoa, ominaisuuksia ja tehoa ajatellen.


Main page

Menu

Cart

Search