logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Den är snabbare och mer kraftfull än förut, men ändå märkbart tunnare och lättare. Den har den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac. Och den är först med Touch Bar1 – en remsa av glas med Multi-Touch inbyggd i tangentbordet, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. Nya MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina.

Touch Bar och Touch ID

Ett nytt banbrytande sätt
att använda din Mac på.

Med Touch Bar får du tillgång till de viktigaste verktygen direkt på tangentbordet. Verktygen byts ut automatiskt beroende på vad du har öppet, så allt du gör blir enklare och smidigare.1 Allt du ser i Touch Bar är välbekant och du kommer att förstå direkt hur du ska använda den. Välj kortkommandon, emojis och mycket annat med ett enkelt tryck. Spola framåt och bakåt medan du ser på video i helskärmsläge eller bläddra bland bilder och redigera dem. Och för första gången finns nu också Touch ID på Mac, så att du kan logga in och mycket mer med ditt fingeravtryck.

Touch Bar visar automatiskt de viktigaste verktygen.

Navigera i dina projekt med hljälp av en interaktiv vy av hela tidslinjen.

Välj en bild i bibliotek, rotea bilder och lägg på filter.

Bläddra snabbt mellan öppna flikar i Safari och hitta tillbaka till sidor du har sparat genom att trycka på favoriter.

Svara på inkommande iPhone- och FaceTime-samtal direkt från tangentbordet utan att röra markören.

Välj en palett och tryck på den färg du vill använda på text eller objekt i Pages, Keynote och andra appar.

Du kommer snabbt åt formateringsalternativ och emojis i appar som Meddellanden och Mail.

Touch ID kommer till Mac.
Nu kan du låsa upp din Mac på ett ögonblick. Snabbt komma åt dina systeminställningar och låsta anteckningar. Och till och med växla mellan användare - allt med en enkel fingertryckning.

För dina favoritappar. Och de som kommer.
Med Touch Bar upplever du dina vanliga appar – och tredjepartsappar – på ett nytt sätt. Den är en dynamisk arbetsyta som utvecklare kan använda för att lägga till en ny dimension till befintliga och nya appar.

Prestanda

Ett enastående
för allt skapande.

Nya MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Oavsett vad du gör går det snabbare än någonsin tack vare avancerad grafik, högpresterande processorer, det senaste inom lagring och mycket mer.

Retinä-skärm

Den ljusstarkaste och färgrikaste
skärmen någonsin på en bärbär Mac.

Den nya skärmen i MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin i en bärbar Mac. Den har starkare led-bakbelysning och högre kontrast, vilket ger djupare svärta och vitare vitt. Tack vare större pixelöppning och variabel uppdateringsfrekvens är den mer energieffektiv än tidigare generationer. Den är också den första bärbara Mac-datorn med stöd för stort färgomfång, vilket ger ännu klarare och mer levande nyanser av rött och grönt. Resultatet är verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

MacBook Pro har nu P3-färg, vilket innebär 25 procent fler färgnyanser än standard-rgb och ett mycket bredare spektrum av rött och grönt.

Ljud

Högtalare son tala för
sig själva. Högt och tydligt.

Högtalarna har designats om helt och har nu dubbelt så stort dynamiskt omfång, upp till 58 procent högre volym och två och en halv gånger starkare bas. De är direkt anslutna till systemets strömförsörjning, vilket ger upp till tre gånger så hög maxeffekt.5 De gör MacBook Pro till det perfekta valet för att mixa låtar i farten, redigera video direkt på inspelningsplatsen eller se på film när du är ute och reser.

Tangentbord och styrplatta

Skönare tangenter.
Större styrplatta..

Att interagera med nya MacBook Pro är nu en ännu bättre upplevelse. Tangentbordet har gjorts om och innehåller nu andra generationen av Apples egen fjärilsmekanism – noggrant finjusterad för ökad komfort och bättre respons. Force Touch-styrplattan är betydligt större än tidigare, så du har gott om plats för gester och klick.5

Thunderbolt 3

Den mest kraftulla och
mångsidiga porten någonsin.

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med usb-c-standardens fantastiska mångsidighet i en och samma universalport. Den tillhandahåller dataöverföring, laddning och videoutmatning i en enda kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning – dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. Både 13-tums och 15-tums MacBook Pro finns dessutom med fyra portar, som ger dig tillgång till allt detta på valfri sida. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Och Thunderbolt 3 är vändbar, så allt du ansluter är alltid vänt åt rätt håll.

Skapa en kraftfull arbetsstation genom att samtidigt ha två 5K-skärmar och två raid-system anslutna till en 15-tums MacBook Pro med fyra Thunderbolt 3-portar.

macOS

Anledningen till att
inget liknar en Mac.

macOS är operativsystemet som driver alla Mac-datorer. Det har utformats för att dra full nytta av hårdvaran samtidigt som det är lätt att använda och snyggt att titta på. macOS innehåller en suverän samling appar som du kommer att använda och gilla, varje dag. Det innehåller också iCloud och andra innovativa funktioner som får din Mac, dina iOS-enheter och Apple Watch att fungera tillsammans på bästa sätt.

En helt ny serie MacBook Pro.

image

13 tum
 

2,0 GHz dubbelkärnig Intel Core i5-processor
Turbo Boost upp till 3,1 GHz
256 GB pcie-baserad ssd-hårddisk8
8 Gt 1866 MHz muistia
Intel Iris Graphics 540
Force Touch-styrplatta
Två Thunderbolt 3-portar

Kommer snart
image

13 tum
med Touch Bar och Touch ID

2,9 GHz dubbelkärnig Intel Core i5-processor
Turbo Boost upp till 3,3 GHz
256 GB pcie-baserad ssd-hårddisk8
8 GB 2133 MHz minne
Intel Iris Graphics 550
Force Touch-styrplatta
Fyra Thunderbolt 3-portar

Kommer snart
image

15 tum
med Touch Bar och Touch ID

2,6 GHz fyrkärnig Intel Core i7-processor
Turbo Boost upp till 3,5 GHz
256 GB pcie-baserad ssd-hårddisk8
16 GB 2133 MHz minne
Radeon Pro 455 med 2 GB minne
Force Touch-styrplatta
Fyra Thunderbolt 3-portar

Kommer snart

Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning