logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Tillbehör till din MacBook Pro.

image

Thunderbolt-till-Gigabit Ethernet-adapter

Med Apple Thunderbolt-till-Gigabit Ethernet-adaptern kan du enkelt ansluta till Gigabit Ethernet-nätverk med höga hastigheter. Adaptern är liten och kompakt och har en RJ-45-port med stöd för 10/100/1000BASE-T-nätverk. Du ansluter den till Thunderbolt-porten på din Mac.

image

Thunderbolt-till-FireWire-adapter

Apple Thunderbolt-till-FireWire-adaptern ansluts till Thunderbolt-porten på din Mac och har stöd för en FireWire 800-anslutning. Använd adaptern om du vill ansluta till FireWire-enheter som hårddiskar och ljudenheter.

image

Mini DisplayPort till VGA-adapter

Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att koppla in en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter. Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

image

Apples MagSafe 2-strömadapter på 85 W

Använd en extra adapter hemma eller på jobbet. Apples innovativa nätadapter har utvecklats speciellt för MacBook Pro med Retina-skärm.

image

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 har en ny design och är dessutom laddningsbar, vilket innebär att du slipper använda vanliga batterier. Den är lättare, har en förbättrad konstruktion och färre rörliga delar, tack vare det inbyggda batteriet och den skarvlösa undersidan. Allt det här gör att Magic Mouse 2 glider smidigare och följer dina rörelser bättre. På Multi-Touch-ytan kan du använda dig av enkla gester för att exempelvis svepa mellan webbsidor eller bläddra genom dokument. Magic Mouse 2 kan börja användas direkt och parkopplas automatiskt med din Mac.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning