logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Contour Trade In & Cash Back

Osta Contourin RollerMouse Red -hiiri tänään ja lähetä kuva vanhasta keskitetystä hiirestäsi, niin saat 40 euron arvoisen SuperLahjakortin.
Päivitä keskitetty hiiresi RollerMouse Red -tuotesarjan hiireen, joka tarjoaa erinomaista tarkkuutta ja joustavuutta työntekoosi. Sen avulla hiirityöskentely sujuu kuin tanssi!.

Toimi seuraavasti saadaksesi lahjakortin:
1. Osta RollerMouse Red kampanja-ajan kuluessa (1.- 31.10.2019)
2. Rekisteröi ostoksesi laskujäljennöksellä (viimeistään 7.11.2019)
3. Rekisteröi vanhan keskitetyn hiiresi sarjanumero* (viimeistään 7.11.2019)
4. Leikkaa vanhan hiiresi johto ja lähetä meille kuva, jossa näkyvät sarjanumero ja leikattu johto samassa kuvassa (viimeistään 7.11.2019) 
Löydät kampanjasivun osoitteesta https://campaign.contourdesign.fi/rollermouse-red-trade-in

RollerMouse Red -hiiren painikkeet ja avoin leveä ohjaustanko tarjoavat mahdollisuuden käyttää oikeaa ja vasenta kättä hiirityöskentelyssä vaihtelevasti. Näin voit ehkäistä yksipuolisesta lihasten ja nivelten käytöstä johtuvia rasitusvammoja ja lisätä jaksamistasi tuntikausien hiirityöskentelystä huolimatta. Mahdollisuus muuttaa osoittimen nopeutta helposti ja nopeasti sekä ohjaustangon paksu kuvioitupinta tarjoavat parempaa osoitintarkkuutta työskentelyysi.

*) Kaikkien valmistajien keskitetyt hiiret ovat vaihdettavissa lahjakorttiin kampanjan aikana, sekä Contour Design RollerMouse -hiiret että muut keskitetyt hiiret. Sinun tulee vain ottaa kuva vaihdettavan, vanhan hiiresi sarjanumerosta ja leikatusta johdosta ja liittää se oikealla olevaan lomakkeeseen. Huomaa, että sarjanumeron ja leikatun johdon tulee olla näkyvillä samassa kuvassa. Lahjakortti osoitetaan yritykselle, joka on ostanut ja maksanut uuden RollerMouse Red -hiiren. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa lahjakortin 40 euron arvoiseksi lahjoitukseksi kohteelle SOS-Lapsikylä.