logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Katso Suomalaista televisiota tai video palveluita matkoillasi (tai esim. Amerikkalaista TV:tä kun olet kotona)

Vältä ärsyttäviä maakohtaisia rajoituksia! Freedome antaa sinun katsoa Suomalaista TV:tä lomallasi - ja katsoa Amerikkalaisia elokuva palveluita Suomessa.

Surffaa netissä ilman alue rajoituksia - käytä suosikki palveluitasi huolimatta siitä missä olet.

Kun olet Internetissä jätät aina jälkeesi jäljen IP-osoitteen muodossa. Yleinen IP-osoitteesi paljastaa myös missä päin maailmaa olet, josta johtuu ettet voi katsoa videoita jotka on rajoitettu USA:ssa oleville. F-Secure Freedome ratkaisee tämän ongelman antamalla sinun päättää mistä IP-osoitteesi on lähtöisin yhdellä napin painalluksella. Jos olet lomalla ulkomailla, voit valita Suomalaisen IP-osoitteen, mikä antaa sinun katsoa Suomalaisia NettiTV lähetyksiä. Eikä sinun tarvitse kestää kielen muutoksia Facebookissa tai Googlessa kun olet ulkomailla.

Näkymätön

Freedome tekee sinusta käytännössä näkymättömän. Sinua ei voida jäljittää koska sinun IP-osoitettasi ei voida yhdistää sinuun. Tämä sovellus antaa sinun myös päättäää mistä maasta IP-osoitteesi on peräisin. Kaikki tietoliikenne lähetetään salattuna jottei kolmas osapuoli pysty näkemään sen sisältöä. (ei edes internetin tarjoaja)

image