logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Pelihiiri

Pelihiiri on tietokonepelien PC Gaming, pelaamiseen tarkoitettu hiiret, Laaja valikoima hiiriä olipa kyse halpa pelihiiri tai vaativampaan pelaamiseen tarkoitettu hiiri, pelihiiri joka on normaalia hiirtä kestävämpi ja reagoi herkemmin kosketukseen. Erityisesti FPS peleihin suunnitelluissa pelihiirissä on korkea päivitysnopeus (DPI). Kehittyneissä pelihiirissä on ohjelmoitavia painikkeita, mahdollisen ohjelmiston kautta voi määrittää pelihiireen makroja ja säätää hiiren DPI:tä. Hyvä pelihiiri on sisäänrakennettu muisti, johon voit tallentaa omat asetukset, ja voit samoilla asetuksilla jatkaa toisella tietokoneella. Meiltä löytyy myös peli hiiret, joiden kosketustuntumaa voi säätää lisäpainoilla. Pelihiirien tuntumaa voi säätää peli hiiri johdon pidikkeellä ja rannetuella. Meiltä löydät myös pelikonsolille sopivia hiiriä kuten PS4 hiiriä.

Meiltä löytyy suosituimmat merkit, kuten Asus, Corsair mouse, Gigabyte, Roccat, Kingston, Logitech Gaming, Zowie Gear, Steelseries pelihiiret, Razer pelihiiret ja monia muita. Löydät oikean pelihiiren helposti suodattimien avulla.

Tilaa ja osta pelihiiret Multitronic.fi -sivustolta kotiinkuljetuksella tai nouda myymälästämme. Voit ostaa pelihiiren osamaksulla tai muilla tarjotuilla maksutavoilla.