logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

GeForce GTX 1660 SUPER on jopa 20% alkuperäisiä GTX 1660 -malleja ja jopa 1,5 kertaa aiemman sukupolven GTX 1060 6GB -malleja nopeampi. Palkitulla NVIDIA Turing™ -arkkitehtuurilla ja ultranopealla GDDR6-muistilla varustettu näytönohjain vauhdittaa suosituimpia nykypelejä merkittävästi. On aika hankkia SUPER-laitteisto.

TURING-VARJOSTIMET

Turing-arkkitehtuurin varjostimet parantavat nykypelien suorituskykyä samanaikaisella liukuluku- ja kokonaislukulaskennalla, mukautuvalla varjostusteknologialla ja uudella yhtenäistetyllä muistiarkkitehtuurilla, jossa välimuistia on tuplamäärä aiempiin malleihin verrattuna. Nauti 1,4-kertaisesta energiatehokkuudesta edelliseen sukupolveen verrattuna ja entistä nopeammasta, viileämmästä ja hiljaisemmasta pelaamisesta.

image

FREIMEILLÄ VOITTAA PELEJÄ

Battle Royale -peleissä FPS-nopeus on kaikki kaikessa. Jos haluat kilpailuetua muihin pelaajiin, kannattaa valita GeForce.

image

Luovuutta ilman kompromisseja. Studio-konseptissa NVIDIA GeForce -grafiikkasuorittimet yhdistetään luovan työn sovelluksille optimoitujen NVIDIA Studio -ohjainten kanssa. Ota käyttöösi dramaattinen suorituskyky ja luotettavuus ja luo mielikuvituksesi nopeudella.

image

Geforce Experience

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä GeForce-ohjaimesi päivitettynä ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

image

NVIDIA ANSEL

Tämän tehokkaan valokuvatilan avulla saat otettua huippulaadukkaita näyttökuvia peleistäsi aivan uudella tavalla. Voit tallentaa ja jakaa huikeimmat pelikokemuksesi äärimmäisen tarkasti, 360-asteisena, HDR-muodossa ja stereokuvina.

image

LÄHETÄ PELIKUVAA AMMATTILAISTEN TAPAAN

Kahden maailman parhaat puolet. GeForce GTX® 1660 SUPER™ -näytönohjaimissa on erillinen laite-enkooderi, jonka ansiosta voit pelata ja striimata peliäsi samanaikaisesti verrattomalla kuvanlaadulla. SUPER-näytönohjaimet on optimoitu suosituimpia striimaussovelluksia ja maksimaalisen tehokasta live-striimausta varten.

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.

Tuotemerkki
Kunto