logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvivia gtx10 intro image
Game Ready logo

GeForce GTX 10-Sarjan näytönohjaimilla, olet valmis pelaamaan maailman parhaalla alustalla. Erikoislaatuinen suorituskyky. Mullistava pelikokemus. Täydellisesti säädetty.

Game Ready yhdessä GeForce GTX 10-sarjan näytönohjainten kanssa.


ERIKOISLAATUINEN SUORITUSKYKY

Olet sitten ammattitason eSports pelaaja, joka vaatii korkeinta mahdollista ruudunpäivitysnopeutta tai pelaaja joka elää pelatakseen kaikki pelit Ultra-asetuksilla, GeForce GTX 10-sarjan näytön ohjaimet toimittavat äärimmäisen pelikokemuksen. Jopa 3x suorituskyky edellisen sukupolven näytönohjaimiin verrattuna, yksikään peli ei ole haaste.

MULLISTAVA PELIKOKEMUS

Nykyisin pelit eivät ole vain graafisesti-vaativampia kuin ennen. Ne tarjoavat myös aivan uuden tavan pelata. GeForce GTX 10-sarjan näytönohjaimien ennennäkemättömällä suorituskyvyllä ja teknologialla, voit nyt tutkia jännittävää uutta virtuaalitodellisuuden maailmaa, pelata ultra-asetuksilla ja jopa tallentaa 360-asteen kuvankaappauksia.

TÄYDELLISESTI VIRITETTY

Takaa kaikkien aikojen pelikokemus GeForece GTX 10-sarjan näytönohjaimien, Game Ready ajureiden ja GeForce Experience™ optimoitujen peliasetuksien avulla. Yhdessä ne takaavat kivenkovan luotettavuuden ja maksimoivat kuvanlaadun mahdollistaen samalla parhaan mahdollisen ruudunpäivityksen.


GeForce GTX 10-SARJA

Koe mullistava suorituskyky ja energiatehokkuus jokaisessa pelissä.


GeForce GTX 1080

LUE LISÄÄ

GeForce GTX 1070

LUE LISÄÄ

GeForce GTX 1060

LUE LISÄÄ
Bottom line