logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvivia_gtx1050

Hallitse peliä uusilla GeForce® GTX 10-Series -grafiikkasuorittimilla, jotka tekevät kannettavastasi sulavan ja tehokkaan peliaseen. Ne on varustettu NVIDIA Pascal™ -arkkitehtuurilla.

SUORITUSKYKY

Kaikki ansaitsevat loistavan pelikokemuksen. Siksi olemme kehittäneet nopean ja tehokkaan GeForce® GTX 1050 -näytönohjaimen, jonka tehon taustalta löytyy NVIDIA Pascal™ - kaikkien aikojen kehittyneinen grafiikkasuoritinarkkitehtuuri. Näytönohjain on täynnä innovatiivisia NVIDIA Game Ready -tekniikoita, joiden ansiosta pelaajat pääsevät kokemaan uusimmat pelit niiden täydessä loistossa. #GameReady. Niissä on supernopea FinFET, uusimmat suuren kaistanleveyden muistitekniikat ja DirectX 12 -ominaisuuksien tuki, jotka takaavat, että pelikokemuksesi on nopea ja sujuva.

UUSIMMAT PELITEKNIIKAT

NVIDIA GameWorks™ -tekniikoilla pelielämys on äärimmäinen sujuva ja elokuvamainen. Lisäksi mullistavalla NVIDIA Ansel™ -tekniikalla voi tallentaa 360 asteen kuvia peleistä.

PARAS PELIKOKEMUS

GeForce® GTX 10-SERIES -KANNETTAVAT

Koe pelaamisen mullistava suorituskyky ja virtatehokkuus joka pelikerralla.

MSI
GeForce GTX 1050


OSTA NYT
ACER
GeForce GTX 1050


OSTA NYT
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce GTX -logo, GeForce, NVIDIA Pascal, NVIDIA GameWorks, NVIDIA VRWorks ja Ansel ovat NVIDIA Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.