logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

GeForce® GTX 1660 Ti- ja 1660-näytönohjaimet perustuvat NVIDIA Turing™ -arkkitehtuurin mullistavaan graafiseen tehoon. GeForce GTX 1070:n* suorituskyvylle vertoja vetävä näytönohjain toimii todellisena turboahtimena nopeuttamalla suosittuja nykypelejä huomattavasti ja moderneja pelejä vieläkin enemmän.

TURING-VARJOSTIMET

Turing-arkkitehtuurin varjostimet parantavat nykypelien suorituskykyä samanaikaisella liukuluku- ja kokonaislukulaskennalla, mukautuvalla varjostusteknologialla ja uudella yhtenäistetyllä muistiarkkitehtuurilla, jossa välimuistia on tuplamäärä aiempiin malleihin verrattuna. Suorituskykyparannukset näkyvät vieläkin selvemmin moderneissa peleissä, jotka hyödyntävät Turing-arkkitehtuurin kehittyneitä grafiikkaominaisuuksia.

image

MAHTAVA SUORITUSKYKY

Hanki GeForce GTX 1660 Ti tai 1660, niin saat GeForce GTX 1070:n tehoille vertoja vetävän Game Ready -valmiuden.

image

LÄHETÄ PELIKUVAA kUIN AMMATTILAISeT

Live-striimaus Twitchissä tai YouTubessa onnistuu mahtavilla tehoilla ja näyttävällä kuvanlaadulla. GTX 1660 Ti:n ja 1660:n erillinen laite-enkooderi toimii 15 % aiemman sukupolven näytönohjaimia tehokkaammin, ja se on optimoitu Open Broadcaster Software (OBS) -ohjelmistoille.

image

Geforce Experience

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä GeForce-ohjaimesi ajan tasalla. Ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

image

NVIDIA ANSEL

Tämän tehokkaan valokuvatilan avulla saat otettua huippulaadukkaita näyttökuvia peleistäsi aivan uudella tavalla. Voit tallentaa ja jakaa huikeimmat pelikokemuksesi äärimmäisen tarkasti, 360-asteisena, HDR-muodossa ja stereokuvina.

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.

© 2018 Square Enix Limited. Kehittäjä: Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS ja kilpilogo ovat Activision Publishing, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.

*vertaillut näytönohjaimet: GTX 1660Ti ja GTX 1070

min
Max
min Max
 
 €

Condition
 

Käytetty
Käytetty tuote joka saattaa olla: asiakaspalautus, tuote jossa on naarmuja tai mallikappale. Tarkistettu toimivaksi.

Tehdashuollettu
Tuote joka on korjattu tai huollettu kuin uuteen tilaan.

Avattu laatikko
Täysin uusi tuote joka sisältää kaikki osat ja lisävarusteet, mutta laatikko on avattu.

Valitse toimitusaika
Kaikki myymälät