logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

GeForce® GTX 1660 Ti- ja 1660-näytönohjaimet perustuvat NVIDIA Turing™ -arkkitehtuurin mullistavaan graafiseen tehoon. GeForce GTX 1070:n* suorituskyvylle vertoja vetävä näytönohjain toimii todellisena turboahtimena nopeuttamalla suosittuja nykypelejä huomattavasti ja moderneja pelejä vieläkin enemmän.

TURING-VARJOSTIMET

Turing-arkkitehtuurin varjostimet parantavat nykypelien suorituskykyä samanaikaisella liukuluku- ja kokonaislukulaskennalla, mukautuvalla varjostusteknologialla ja uudella yhtenäistetyllä muistiarkkitehtuurilla, jossa välimuistia on tuplamäärä aiempiin malleihin verrattuna. Suorituskykyparannukset näkyvät vieläkin selvemmin moderneissa peleissä, jotka hyödyntävät Turing-arkkitehtuurin kehittyneitä grafiikkaominaisuuksia.

image

MAHTAVA SUORITUSKYKY

Hanki GeForce GTX 1660 Ti tai 1660, niin saat GeForce GTX 1070:n tehoille vertoja vetävän Game Ready -valmiuden.

image

LÄHETÄ PELIKUVAA kUIN AMMATTILAISeT

Live-striimaus Twitchissä tai YouTubessa onnistuu mahtavilla tehoilla ja näyttävällä kuvanlaadulla. GTX 1660 Ti:n ja 1660:n erillinen laite-enkooderi toimii 15 % aiemman sukupolven näytönohjaimia tehokkaammin, ja se on optimoitu Open Broadcaster Software (OBS) -ohjelmistoille.

image

Geforce Experience

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä GeForce-ohjaimesi ajan tasalla. Ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

image

NVIDIA ANSEL

Tämän tehokkaan valokuvatilan avulla saat otettua huippulaadukkaita näyttökuvia peleistäsi aivan uudella tavalla. Voit tallentaa ja jakaa huikeimmat pelikokemuksesi äärimmäisen tarkasti, 360-asteisena, HDR-muodossa ja stereokuvina.

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.

© 2018 Square Enix Limited. Kehittäjä: Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS ja kilpilogo ovat Activision Publishing, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.

*vertaillut näytönohjaimet: GTX 1660Ti ja GTX 1070

Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Tuotemerkki
Kunto