logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

ÄÄRIMMÄISIIN PELEIHIN

OSTA GEFORCE RTXt 3080 TAI 3090 SAAT CALL OF DUTYr PELIN*

Koe Call of Duty: Black Ops Cold Warin uuden sukupolven maailmanlaajuiset taistelut NVIDIAN GeForce RTX 30 -sarjan tehojen turvin. Erilliset RT-ytimet säteenseurantaa ja Tensor-ytimet tekoälytoimintoja varten yhdessä NVIDIA DLSS -tekniikan kanssa. NVIDIA Reflex varmistaa alhaisimman mahdollisen latenssin ja erinomaiset vasteajat. GeForce RTX 30 -sarja. Äärimmäisiin peleihin.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Call of Duty: Black Ops Cold Warin, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 3080- tai 3090-näytönohjaimen tai -pelikoneen.

Yksi koodi henkilöä kohti *Tarjoukseen liittyy ehtoja.

GEFORCE RTX 30 -SARJAN PAKETIN SISÄLTÖ:

  • Call of Duty: Black Ops Cold War Standard Edition
  • Woodsin operaattoripakkaus
  • Confrontation-asepakkaus

KOE CALL OF DUTYr -PELI GEFORCE RTX 30 -SARJAN TEHOJEN TURVIN

OSTA GEFORCE RTX 30 -SARJAN TUOTE

GeForce RTX 3090

Tilaa

GeForce RTX 3080

Tilaa
image

© 2020 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. © 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY ja CALL OF DUTY BLACK OPS ovat Activision Publishing, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta. Call of Duty: Modern Warfaren / Call of Duty: Warzonen on oltava asennettuna, jotta voit lunastaa Woodsin operaattoriksi ja asepiirustuksen. Se on ostettava/ladattava erikseen. Tarjous on lunastettava 13.11.2021 mennessä.

*Niin kauan kuin varastoa riittää. Pakettiin oikeuttavat näytönohjaimet ja pöytäkoneet: GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080 -pöytäkoneet ja GeForce RTX 3090 -pöytäkoneet. Tarkista tarjoukseen oikeuttavien kumppaneiden tuotteet tarjouksen täysistä ehdoista. Peli on lunastettava GeForce Experience™ -sovelluksen kautta PC-pöytätietokoneella, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas täyttää pelin ikärajavaatimukset. Alue-/maavaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku