logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

FACE YOUR DEMONS

HANKI 4 PELIÄ VALIKOITUJEN GEFORCE RTX 30 -SARJAN TUOTTEIDEN MUKANA*

Kohtaa tappavat yliluonnolliset voimat Ghostwire: Tokyossa, demonien invaasio DOOM Eternalissa ja helvetin synkkä valtias DOOM Eternal: The Ancient Godsissa NVIDIA DLSS:n tekoälynopeutuksella ja NVIDIA GeForce RTX 30 -sarjan vaikuttavalla säteenseurantagrafiikalla.

*Rajoitetun ajan tarjouksena saat Ghostwire: Tokyon, DOOM Eternalin, DOOM Eternal: The Ancient Godsin ensimmäisen ja toisen osan sekä BATTLEMODEn, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti tai 3080 -pöytäkoneen, -kannettavan tai -näytönohjaimen.

Yksi koodi henkilöä kohti.

Tarjoukseen liittyy ehtoja.

NOSTA PELAAMISESI TASOA
GEFORCE RTX 30 -SARJALLA

GHOSTWIRE: TOKYO

Tutki Tangon suunnittelemia Tokion kauniita, aaveiden riivaamia maisemia säteenseurannalla toteutulla parhaalla laadulla. Pelasta kaupunki pahoilta hengiltä NVIDIA DLSS:n jopa kaksinkertaisen suorituskyvyn antavilla tekoälytehoilla.

DOOM ETERNAL

Helvetin armeijat ovat vallanneet maan. Ryhdy demonien tappajaksi ja pysäytä ihmiskunnan lopullinen tuho DOOM Eternalissa säteenseurannalla komistettuna ja maksimaalisen suorituskyvyn antavalla NVIDIA DLSS:n tekoälytehostuksella.

DOOM ETERNAL YEAR ONE PASS

Kielsit jumalat ja herätit muinaisen pahuuden. Nyt sinun on kerättävä hajallaan olevat Sentinel-armeijat, piiritettävä helvetin viimeinen tukikohta, murtauduttava linnoituksen muurien läpi ja kohdattava itse helvetin synkkä herra. Sotasi helvettiä vastaan päättyy DOOM Eternal: The Ancient Godsin ensimmäisessä ja toisessa osassa.

OSTA NYT

GeForce RTX 3090 Ti

Osta nyt

GeForce RTX 3090

Osta nyt

GeForce RTX 3080 Ti

Osta nyt

GeForce RTX 3080

Osta nyt
image

© 2022 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. Ghostwire, Tango, Tango Gameworks, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja ne omistaa ZeniMax Media Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

© 2022 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. DOOM, id, id Software ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja ne omistaa id Software LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

© 2022 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku