logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

GAME ON

OSTA GeForce RTX, SAAT JOPA KAKSI PELIÄ.*

NVIDIA® GeForce RTX™ tarjoaa äärimmäisen pelikokemuksen niin Battlefield V™:n taisteluhaudoissa kuin Anthem™:n vieraiden maailmojen taivailla. Voita vastustajasi uuden NVIDIA Turing™ -grafiikkasuoritintarkkitehtuurin ja vallankumouksellisen RTX-alustan avulla. Pelaa RTX:llä.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 2080 Ti- tai 2080-näytönohjaimen tai sen sisältävän pelipöytäkoneen tai pelikannettavan ostaessasi sekä Battlefield V™- että Anthem™-pelit. Hanki itsellesi kampanjaan kuuluva GeForce RTX 2070 -näytönohjain tai -pelikone, niin saat valita näistä uskomattomista peleistä.

*Tarjoukseen liittyy ehtoja.

OSTA Geforce rtx
2080 Ti TAI 2080, NIIN SAAT:

OSTA Geforce rtx
2070, NIIN SAAT:

BATTLEFIELD V
JA GEFORCE RTX

Reaaliaikainen säteenseuranta tuo huippuluokan realistiset grafiikat ihmiskunnan suurimpaan konfliktiin. Näe se toiminnassa virallisessa Battlefield V: Official GeForce RTX -trailerissa.

Anthem
JA GEFORCE RTX

Tutki ensimmäisten joukossa Anthem, vieras planeetta, jossa lymyää outoja voimia ja jolla on salaperäinen historia.

NVIDIA® GeForce® RTX

GeForce® RTX 2080 Ti

OSTA NYT

GeForce® RTX 2080

OSTA NYT

GeForce® RTX 2070

OSTA NYT

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. ©2019 Electronic Arts Inc., EA, EA-logo, DICE-logo, Battlefield, Battlefield V ja Battlefield V -logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc. TÄTÄ PELIÄ EI OLE SPONSOROINUT TAI TUKENUT YKSIKÄÄN ASE-, AJONEUVO- TAI VARUSTEVALMISTAJA, EIKÄ SILLÄ OLE KYTKÖKSIÄ KYSEISIIN VALMISTAJIIN. Kuvat ovat pelinsisäisen grafiikkamoottorin tuottamia. Anthem© 2019 Electronic Arts. Kehittäjä: Bioware. Kaikki oikeudet pidätetään. Anthem-tekstit ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

EHDOT JA SÄÄNNÖT
Tarjous oikeuttaa yhteen ilmaiseen pelin (Battlefield™ V tai Anthem™) latauskoodiin. Pelikoodeja voi saada vain yhdet kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 2080 Ti:n tai GeForce RTX 2080:n ostamalla. Kukin asiakas voi saada vain yhden latauskoodin valitsemaansa peliin kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 2070:n ostamalla. Tarjous on voimassa vain valtuutetuilla verkkokaupoilla ja jälleenmyyjillä. Katso lunastusohjeet napsauttamalla tätä. Paketti on myynnissä 7.1.2019–25.2.2019 tai niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjousta ei voi korvata, vaihtaa toiseen, myydä tai vaihtaa käteiseksi tai muihin tuotteisiin tai palveluihin. Tarjous voimassa kaikkialla maailmassa Kiinaa ja Pohjois-Koreaa lukuun ottamatta. Asiakas on vastuussa mahdollisesta myyntiverosta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, käteiskorttiin, Game Time -korttiin, ostohyvitykseen tai alennuskuponkiin. Tuotteen saatavuus on rajoitettu. Jälleenmyyjät, maahantuojat ja NIVIDIAN, EA:n, Dicen, Biowaren ja niiden edustajien/tytäryhtiöiden työntekijät eivät ole oikeutettuja tarjoukseen. Ei voimassa, jos kielletty. Vain yksi tarjous henkilöä ja ostotapahtumaa kohden. Koodi toimitetaan asiakkaille, jotka ovat ostaneet tarjoukseen kuuluvan NVIDIA-tuotteen. Peli on lunastettava tietokoneella, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää vähintään 17 vuoden ikää. Alue-/maavaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain niiden ostopaikan mukaisilla tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa. Lunastusaika päättyy 25.3.2019. Osallistuvien jälleenmyyjien oman merkkiset PC-pöytätietokoneet, joissa on kampanjaan kuuluva näytönohjain, kuuluvat myös kampanjaan. Tarkista jälleenmyyjän verkkosivuilla tai kaupassa olevista tuotteen tiedoista, kuuluuko tuote kampanjaan.