logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

RTX TRIPLE THREAT

Osta GeForce RTX, saat jopa kolme peliä*

Näytönohjaimen tehot näkyvät Battlefield™ V:n taisteluhaudoissa, Anthemin vieraiden maailmojen taivailla ja Metro Exoduksen selviytymistaisteluissa.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 2080 Ti- tai 2080-näytönohjaimen tai sen sisältävän pelipöytäkoneen tai pelikannettavan ostaessasi Battlefield V-, Anthem- ja Metro Exodus -pelit. Hanki itsellesi kampanjaan kuuluva GeForce RTX 2070- tai 2060-näytönohjain, -pelikone tai -pelikannettava, niin saat valita näistä uskomattomista peleistä.

Yksi koodi henkilöä kohti

*Tarjoukseen liittyy ehtoja.

OSTA Geforce rtx 2080 Ti
TAI 2080, NIIN SAAT:

OSTA geforce rtx 2070
TAI 2060, NIIN SAAT:

BATTLEFIELD V
JA GEFORCE RTX

Reaaliaikainen säteenseuranta tuo huippuluokan realistiset grafiikat ihmiskunnan suurimpaan konfliktiin. Näe se toiminnassa virallisessa Battlefield V: GeForce RTX -trailerissa.

Anthem
JA GEFORCE RTX

Tutki Anthem-planeettaa ensimmäisten joukossa kaaosta vastaan taistelemaan valittuna Freelancerina ja palauta järjestys keihääsi voimalla.

METRO EXODUS
JA GEFORCE RTX

Uppoudu karuun ja pelottavaan maailmanlopun jälkeiseen maailmaan, jonka GeForce RTX:n ja DLSS:n hämmästyttävä realismi herättävät henkiin.

NVIDIA® GeForce® RTX

GeForce® RTX 2080 Ti

OSTA NYT

GeForce® RTX 2080

OSTA NYT

GeForce® RTX 2070

OSTA NYT

GeForce® RTX 2060

OSTA NYT

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. VIITTAUKSILLA TIETTYJEN ASEIDEN, VARUSTEIDEN TAI AJONEUVOJEN MERKKEIHIN, MALLEIHIN, VALMISTAJIIN JA/TAI VERSIOIHIN PYRITÄÄN VARMISTAMAAN HISTORIALLINEN TARKKUUS, EIVÄTKÄ NE OLE OSOITUS MINKÄÄN TAVARAMERKIN OMISTAJAN SPONSOROINNISTA TAI TUESTA.

© 2019 Electronic Arts Inc. EA, EA-logo, Anthem, BioWare, BioWare-logo, DICE-logo, BATTLEFIELD ja BATTLEFIELD V ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Metro Exodus© 2019 Koch Media GmbH ja julkaisija Deep Silver. Kehittäjä 4A Games. 4A Games Limited ja vastaava logo ovat 4A Games Limited -yhtiön tavaramerkkejä. Metro Exodus on Dmitri Gluhovskin kansainvälisesti menestyneiden METRO 2033- ja METRO 2035 -romaanien inspiroima. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.