logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Retur av produkter


Butiker


Om du köpt en produkt i en av våra butiker kan du returnera produkten till den butik där du köpt den om returen uppfyller villkoren för en retur.  Se mera om villkoren för returer i våra handelsvillkor för konsumenter  och företag. Kontaktuppgifter till våra butiker.

Webbshop


Om du köpt produkten via vår webbshop kan du returnera den utan kostnad till oss. Ta dock alltid kontakt med oss före du returnerar produkten. Bekanta dig också med villkoren för returer för konsumenter och företag. Du kan kontakta oss via vårt elektroniska formulär, via e-post info@multitronic.fi eller på telefon +358 (0)6 319 77 00.

 

Retur av produkter köpta via webbshoppen

 

Du är inte nöjd med produkterna du beställt och vill returnera dem. Du kan använda denna valmöjlighet under 2 veckor efter att du har tagit emot produkten. Läs våra mer i våra handelsvillkor.

Kontakta oss - helst via vårt elektroniska formulär, via e-post till info@multitronic.fi eller på telefon +358 (0)6 319 77 00.
Vi förser dig med instruktioner om hur du skall gå till väga via e-post efter att du varit i kontakt med oss. Kostnaderna för returneringen betalas av Multitronic.

 

Packa produkterna ordentligt och omsorgsfullt. Kom ihåg att packa med allting som kom med produkten när du köpte den, tex. manualer, CD-skivor, paneler osv. Det är inte tillåtet att tejpa, skriva eller använda den ursprungliga lådan som produkten kom med som packningsmaterial.

Skriv ut och bifoga PDF dokumentet som vi skickat åt dig via e-post. Tejpa fast dokumentet på paketets yttre sida. Skicka iväg paketet med posten.

Efter att produkterna har blivit granskade på Multitronic kommer återbäring att ske till ditt bankkonto.