logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Tehdashuolletut iPadit kahden vuoden takuulla

Unelmoimme maailmasta, jossa ympäristöystävälliset tuotteet eivät pakota sinua valitsemaan tuotteen laadun ja hinnan välillä. upcycle it on skandinaavinen kunnostettu IT-toimittaja, joka on erikoistunut tietokoneisiin, tabletteihin, puhelimiin ja telakoihin. Luomme elektroniikalle uuden elämän ja arvon samalla, kun tarjoamme vihreämmän ja edullisemman vaihtoehdon uusille IT-tuotteille.

Kaikissa upcycle it -iPadeissa on kahden vuoden takuu.

Luokituksemme

Tuotteemme luokitellaan niiden ulkonäön ja laadun perusteella. upcycle it -tuotteet ovat joko usein samanlaisia ​​kuin uudet tuotteet tai niissä on vain vähän käytön jälkiä.

A-luokka
A-luokan tuotteet ovat ulkonäöltään ja käytönjäljiltään siistimpiä koneitamme. Ihmiset valitsevat usein tämän laadun vaihtoehdoksi uusille premium-tuotteille.

B-luokka
B-luokan tuotteet ovat kuluttajille, jotka haluavat vastinetta rahalle ja ulkonäkö tulee ei tarvitse olla täydellinen. Näissä tuotteissa on vähän käytön jälkiä. Useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä B-luokan kuntoon.

C-luokka
C-luokan tuotteet on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat laitteita kovaan ja vaativaan ympäristöön ja haluavat myös säästää rahaa tuotteissa.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku