logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Tillbehör till din MacBook.

image

USB-C-till-USB-adapter

Med USB-C-till-USB-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till många vanliga USB-tillbehör, som kameror, flashenheter eller en Lightning-till-USB-kabel för att ladda din iPhone, iPad eller iPod.

image

USB-C - laddningskabel (2 m)

USB-C-laddningskabeln på 2 meter är en laddningskabel med USB-C-anslutningar i båda ändar. Använd den tillsammans med Apple 29 W USB-C-strömadaptern (säljs separat) så kan du smidigt ladda din MacBook med USB-C-porten i ett vägguttag. Den stöder också USB 2 för synkning och dataöverföring mellan USB-C-enheter.

image

USB-C–Digital AV Multiport -sovitin

USB-C–Digital AV Multiport -sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin HDMI-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja latauskaapelin. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea.

image

USB-C VGA Multiport-adapter

Med USB-C VGA Multiport-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till en VGA-skärm, med en vanlig USB-enhet och laddningskabel anslutna samtidigt. Läs dokumentationen eller kontakta skärmens tillverkare för att vara säker på att du väljer rätt adapter.

image

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 har en ny design och är dessutom laddningsbar, vilket innebär att du slipper använda vanliga batterier. Den är lättare, har en förbättrad konstruktion och färre rörliga delar, tack vare det inbyggda batteriet och den skarvlösa undersidan. Allt det här gör att Magic Mouse 2 glider smidigare och följer dina rörelser bättre. På Multi-Touch-ytan kan du använda dig av enkla gester för att exempelvis svepa mellan webbsidor eller bläddra genom dokument. Magic Mouse 2 kan börja användas direkt och parkopplas automatiskt med din Mac.

image

Magic Trackpad 2

Uppdaterade Magic Trackpad 2 har ett inbyggt, uppladdningsbart batteri och introducerar Force Touch för stationära datorer. Fyra tryckkänsliga sensorer på insidan gör det möjligt att trycka var som helst på styrplattans yta. De känner också av små skillnader i hur hårt du trycker, så att du kan sätta fingret på fler funktioner och komma ännu närmare ditt innehåll. Magic Trackpad 2 har dessutom en yta med glas från kant till kant som är nästan 30 procent större än på föregående modell. Detta i kombinationen med den slimmade utformningen gör att du kan skrolla och svepa genom ditt favoritinnehåll både effektivare och smidigare än någonsin tidigare.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning