logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Tillbehör till din MacBook.

image

USB-C-till-USB-adapter

Med USB-C-till-USB-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till många vanliga USB-tillbehör, som kameror, flashenheter eller en Lightning-till-USB-kabel för att ladda din iPhone, iPad eller iPod.

image

USB-C VGA Multiport-adapter

Med USB-C VGA Multiport-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till en VGA-skärm, med en vanlig USB-enhet och laddningskabel anslutna samtidigt. Läs dokumentationen eller kontakta skärmens tillverkare för att vara säker på att du väljer rätt adapter.

image

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 har en ny design och är dessutom laddningsbar, vilket innebär att du slipper använda vanliga batterier. Den är lättare, har en förbättrad konstruktion och färre rörliga delar, tack vare det inbyggda batteriet och den skarvlösa undersidan. Allt det här gör att Magic Mouse 2 glider smidigare och följer dina rörelser bättre. På Multi-Touch-ytan kan du använda dig av enkla gester för att exempelvis svepa mellan webbsidor eller bläddra genom dokument. Magic Mouse 2 kan börja användas direkt och parkopplas automatiskt med din Mac.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning