logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Tillbehör till din MacBook.

image

USB-C-till-USB-adapter

Med USB-C-till-USB-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till många vanliga USB-tillbehör, som kameror, flashenheter eller en Lightning-till-USB-kabel för att ladda din iPhone, iPad eller iPod.

image

USB-C - laddningskabel (2 m)

USB-C-laddningskabeln på 2 meter är en laddningskabel med USB-C-anslutningar i båda ändar. Använd den tillsammans med Apple 29 W USB-C-strömadaptern (säljs separat) så kan du smidigt ladda din MacBook med USB-C-porten i ett vägguttag. Den stöder också USB 2 för synkning och dataöverföring mellan USB-C-enheter.

image

USB-C–Digital AV Multiport -sovitin

USB-C–Digital AV Multiport -sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin HDMI-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja latauskaapelin. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea.

image

USB-C VGA Multiport-adapter

Med USB-C VGA Multiport-adaptern kan du ansluta en MacBook med USB-C-port till en VGA-skärm, med en vanlig USB-enhet och laddningskabel anslutna samtidigt. Läs dokumentationen eller kontakta skärmens tillverkare för att vara säker på att du väljer rätt adapter.

image

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 har en ny design och är dessutom laddningsbar, vilket innebär att du slipper använda vanliga batterier. Den är lättare, har en förbättrad konstruktion och färre rörliga delar, tack vare det inbyggda batteriet och den skarvlösa undersidan. Allt det här gör att Magic Mouse 2 glider smidigare och följer dina rörelser bättre. På Multi-Touch-ytan kan du använda dig av enkla gester för att exempelvis svepa mellan webbsidor eller bläddra genom dokument. Magic Mouse 2 kan börja användas direkt och parkopplas automatiskt med din Mac.

image

Magic Keyboard

Magic Keyboard kombinerar en ny slimmad design med inbyggt laddningsbart batteri och ny tangentteknik. Tack vare en ny slimmad profil, kortare tangentslaglängd och förbättrad saxmekanism under alla tangenter, ger Magic Keyboard en enastående bekväm och exakt skrivupplevelse. Magic Keyboard parkopplas automatiskt med din Mac, så du kan börja skriva direkt. Och batteriet varar riktigt länge – det försörjer tangentbordet med ström i åtminstone en månad på en laddning.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning