logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Lisävarusteita MacBookille.

image

USB-C–USB-sovitin

USB-C–USB-sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin monia tavallisia USB-lisävarusteita, kuten kameran, flash-muistin ja Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin lataamista ja synkronointia varten.

image

USB-C–VGA Multiport -sovitin

USB-C–VGA Multiport -sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin VGA-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja latauskaapelin. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea

image

Magic Mouse 2

Uudistettu Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten perinteisiä paristoja ei enää tarvita. Se on kevyempi, tassujen muotoilua on optimoitu ja mukana on vähemmän liikkuvia osia sisäisen akun ja alapuolen yhtenäisen kuoren ansiosta. Magic Mouse 2 reagoi siis paremmin ja liikkuu työpöydälläsi kitkattomammin. Multi-Touch-pinnalla voit lisäksi käyttää yksinkertaisia eleitä, kuten siirtyä verkkosivulta toiselle ja takaisin pyyhkäisemällä sekä selata dokumentteja. Magic Mouse 2 on heti käyttövalmis ja muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku