logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Lisävarusteita MacBookille.

image

AppleCare Protection Plan

AppleCare Protection Plan tarjoaa suoran, keskitetyn pääsyn Applen palkittuun tekniseen puhelintukeen Apple-laitteistoon, OS X:ään, iLifeen ja iWorkiin liittyvissä kysymyksissä kolmen vuoden ajan tietokoneen alkuperäisestä ostopäivästä. Ja saat paikallisen Applen laitteistohuollon ympäri maailman.

image

USB-C–USB-sovitin

USB-C–USB-sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin monia tavallisia USB-lisävarusteita, kuten kameran, flash-muistin ja Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin lataamista ja synkronointia varten.

image

USB-C - latauskaapeli (2 m)

Kaksimetrisessä USB-C-latauskaapelissa on USB-C-liittimet molemmissa päissä. Käyttämällä sitä Applen 29 W USB-C-virtalähteen (myydään erikseen) kanssa voit ladata USB-C-portilla varustetun MacBookisi kätevästi pistorasiasta. Lisäksi se tukee USB 2:ta USB-C-laitteiden välistä synkronointia ja tiedonsiirtoa varten.

image

USB-C Digital AV Multiport Adapter

The USB-C Digital AV Multiport Adapter lets you connect your MacBook with USB-C port to an HDMI display, while also connecting a standard USB device and charging cable. Review the documentation or check with the manufacturer of your display to make sure you’re choosing the right adapter.

image

USB-C–VGA Multiport -sovitin

USB-C–VGA Multiport -sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustettuun MacBookiin VGA-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja latauskaapelin. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea

image

Magic Mouse 2

Uudistettu Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten perinteisiä paristoja ei enää tarvita. Se on kevyempi, tassujen muotoilua on optimoitu ja mukana on vähemmän liikkuvia osia sisäisen akun ja alapuolen yhtenäisen kuoren ansiosta. Magic Mouse 2 reagoi siis paremmin ja liikkuu työpöydälläsi kitkattomammin. Multi-Touch-pinnalla voit lisäksi käyttää yksinkertaisia eleitä, kuten siirtyä verkkosivulta toiselle ja takaisin pyyhkäisemällä sekä selata dokumentteja. Magic Mouse 2 on heti käyttövalmis ja muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa.

image

Magic Keyboard

Magic Keyboard -näppäimistössä uusi sulavalinjainen muotoilu yhdistyy ladattavaan sisäiseen akkuun ja parannettuihin näppäinominaisuuksiin. Magic Keyboardin jokaisen näppäimen alla on entistä vakaampi paranneltu saksimekanismi, minkä lisäksi näppäinten liikettä on optimoitu ja profiilia madallettu. Näppäimistöllä on siis siis erinomaisen miellyttävä ja tarkka kirjoittaa. Se muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa, joten voit ryhtyä töihin saman tien. Ja pitkäkestoinen akku tarjoaa näppäimistöllesi virtaa noin kuukaudeksi tai pitempäänkin latausten välillä.

image

Magic Trackpad 2

Uudistettu ja ladattava Magic Trackpad 2 sisältää sisäänrakennetun akun ja tuo ensimmäistä kertaa Force Touchin pöytäkoneisiin. Ohjauslevyn pinnan alla piilevien neljän paineanturin avulla voit klikata mitä kohtaa tahansa, ja ne myös havaitsevat painallusvoiman hienoisen vaihtelun. Tämä mahdollistaa useampien toimintojen käytön ja syvemmän yhteyden sisältöösi. Magic Trackpad 2:ssa on myös reunasta reunaan ulottuva lasipinta, joka on lähes 30 prosenttia edellistä ohjauslevyä suurempi. Tämä muotoilu ja matalampi profiili takaavat, että vierittäminen ja pyyhkäiseminen sinua kiinnostavassa sisällössä sujuu entistä sutjakkaammin ja saat enemmän aikaan.

image

Microsoft Office 365 Home

Office 365 Home -tilaaja voi asentaa uusimmat Office-sovellusten täydet työpöytäversiot, mukaan lukien Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook, jopa viiteen Mac- tai PC-tietokoneeseen sekä viiteen iPadiin tai Windows-taulutietokoneeseen - näin kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä offline- ja online-tilassa. Voit asentaa Officen myös useisiin älypuhelimiin.