logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image
Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Kunto
image Dell D3100, ULTRA HD 4K, USB 3.0 DOCK
181,90 €
Verkkokauppa: 25 kpl Arvioitu toimitus: 03.11
image Dell 23.8" Professional P2419H, Full HD, IPS -näyttö
189,00 €
Verkkokauppa: 40+ kpl Arvioitu toimitus: 28.10 - 30.10
image Dell 23.8" UltraSharp U2419H, Full HD, IPS -näyttö
249,00 €
Verkkokauppa: 40+ kpl Arvioitu toimitus: 28.10 - 30.10
image Dell WD15, 130W AC adapter Dock Ilmainen toimitus
278,90 €
Verkkokauppa: 2 kpl Arvioitu toimitus: 28.10 - 30.10
image Dell 23.8" UltraSharp U2419HC, Full HD, USB-C, IPS -näyttö
279,00 €
Ei vahvistettu Arvioitu toimitus: Tuntematon

Dell Professional on yrityskäyttöön suunnattu ohutreunainen näyttö. Häikäisemätön IPS-paneeli tuottaa rikkaat ja luonnolliset värit, korkean kontrastin sekä erinomaiset katselukulmat. Monipuoliset säätömahdollisuudet ja kattavat liitännät takaavat erinomaisen käyttömukavuuden jokaisella työpisteellä.

Dell UltraSharp IPS-laajakuvanäyttö. Häikäisysuojattu, tehtaalla värikalibroitu IPS LED -paneeli tuottaa rikkaat ja luonnolliset värit, korkean kontrastin sekä erinomaiset katselukulmat. Dell UltraSharp on varusteltu myös erittäin kattavalla liitettävyydellä ja monipuolisesti säädettävällä ergonomisella näyttöjalustalla. Näyttö on suunniteltu ammattikäyttäjille mutta se soveltuu hyvin myös viihdekäyttöön.
Dell XPS 13 premium-luokan materiaalivalinnoillaan kuin upealla ulkonäöllään. XPS 13 on päivittynyt Intelin 8. sukupolven Coffee Lake 4-ydinsuorittimella joka tuo huimia harppauksia suorituskyvyssä, mutta myös virrankulutuksessa ja akunkestossa. Kannettava on varustettu Thunderbolt 3 (USB-C) liitännällä ja sitä tukevan valinnaisen telakointiaseman avulla koneen voi yhdistää kätevästi kaikkiin työpisteen laitteisiin ja ladata samanaikaisesti, vain yhtä kaapelia käyttäen.
Dell Vostro 14 on ohut, kevyt ja tyylikäs valinta kotitoimiston tai pienyrityksen työkoneeksi. Täysin uudistetun designinsa ja kevyen, mutta jämäkän rakenteensa ansiosta kone on kuin tehty suorituskykyistä, tyylikästä ja silti kohtuuhintaista kannettavaa etsivälle käyttäjälle minkä tehokas 8. sukupolven Intel 4-ydinprosessori takaa vakuuttavan suorituskyvyn.
Dell Latitude 14-tuumaisen näytön ja kompaktin kokonsa ansiosta Latitude sopii erinomaisesti liikkuville yrityskäyttäjille mutta on hyvä valinta myös työpisteelle. Pitkän tuotantoelinkaaren ja vakaan levykuvan ansiosta Latitude 5000 -sarjan kannettavat sopivat erinomaisesti pk-yritysten sekä suurten yritysten laitevakiointiratkaisuksi.
DELL Latitude Rugged kestää iskuja, tärinää, pölyä, likaa ja vettä, eikä jätä haastavissa olosuhteissa työskentelevää ammattilaista pulaan. IP52-suojaluokiteltu laite on tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn sekä todistetusti yritystason turvallisuuden ja hallittavuuden. Ulkotiloissa täysin käytettävissä oleva 14” näyttöpaneeli, 6. sukupolven Intel Skylake-prosessoriarkkitehtuuri, nopea SSD-käyttöjärjestelmälevy ja pitkä akunkesto takaavat sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa. Laite on myös varustettu sarjaporttiliittimillä, joten koneen liitinarsenaali on vertaansa vailla.
Dell OptiPlex on pienikokoinen mutta silti monipuolisesti laajennettavissa oleva kustannustehokas yritys PC. Optiplex malliston suorituskyvystä vastaa tehokkaat 7. sukupolven Intel Kaby Lake arkkitehtuuriin pohjautuvat prosessorit ja DDR4 keskusmuisti. Pitkän tuotantoelinkaaren ja vakaan levykuvan ansiosta Optiplex tuoteperheen työasemat sopivat erinomaisesti pk-yritysten sekä suurten yritysten laitevakiointiratkaisuksi.
Dell Precision on pienikokoinen mutta kattavasti laajennettavissa oleva minitorniin pakattu tehotyöasema.
DELL D3100 -telakointiaseman avulla voit yhdistää kannettavan tietokoneen jopa kolmeen lisänäyttöön, lukuisiin ulkoisiin laitteisiin ja Internetiin yhdellä kaapelilla. Se on kätevä tapa laajentaa kannettavan tietokoneen ominaisuuksia ja mukauttaa työpöytätietokoneesi tietojenkäsittely-ympäristön vaatimusten mukaiseksi.
DELL WD15 Wired Dock USB-C telakointiaseman avulla voit liittää sitä tukevan Dell kannettavan tai tabletin yhdellä kaapelilla nopeasti kaikkiin työpisteen laitteisiin. WD15 toimii myös virtalähteenä joten kone latautuu samalla kun se on liitettynä telakkaan. WD15 tukee kerrallaan maksimissaan kahta ulkoista Full HD näyttöä, yhtä QHD-näyttöä tai yhtä 4K-näyttöä 30Hz virkistystaajudella.