logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

GeForce® GTX 16 -sarjan näytönohjaimet perustuvat palkitun NVIDIA Turing -arkkitehtuurin mullistavaan graafiseen. 16-sarjan grafiikkasuoritin on todellinen turboahdin, joka nopeuttaa suosittuja nykypelejä huomattavasti ja moderneja pelejä vieläkin enemmän. Nosta pelisi uudelle tasolle GeForce GTX:llä.

TURING-VARJOSTIMET

Varjostimet hyödyntävät samanaikaista liukuluku- ja kokonaislukulaskentaa, mukautuvaa varjostusteknologiaa ja uutta yhtenäistettyä muistiarkkitehtuuria, jossa välimuistia on tuplamäärä aiempiin malleihin verrattuna. Turing-varjostimet parantavat nykypelien suorituskykyä mahtavin tavoin. Hanki 1,4-kertainen tehonlisäys aiempiin sukupolviin verrattuna ja nauti pelikokemuksesi nopeampana, viileämpänä ja hiljaisempana kehittyneitä Turing-grafiikkaominaisuuksia hyödyntämällä.

image

MAHTAVA SUORITUSKYKY

GTX 16 -sarja on kaksi kertaa 9-sarjaa ja 1,5 kertaa edellisen sukupolven näytönohjaimia nopeampi suosikkipeleissäsi. GTX 1660 ja GTX 1660 Ti tarjoavat parhaan tehon ja freiminopeuden 1080p-pelaamiseen. 1650 on puolestaan helpoin tapa nauttia 60 FPS:n pelaamisesta ja täydestä GeForce Experience -pelikokemuksesta. Voita seuraava Battle Royale -ottelusi GTX 1660 Ti:n tehoilla tai hanki GTX 1650 ja nauti jopa kymmenkertaisesta pelinopeudesta sisäänrakennettuihin näytönohjaimiin verrattuna.

image

LÄHETÄ PELIKUVAA

Live-striimaus Twitchissä tai YouTubessa onnistuu mahtavilla tehoilla ja näyttävällä kuvanlaadulla. GTX 1660 Ti:n ja 1660:n erilliset laite-enkooderit toimivat 15 % aiemman sukupolven näytönohjaimia tehokkaammin, ja ne on optimoitu Open Broadcaster Software (OBS) -ohjelmistoille.

image

Geforce Experience

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä GeForce-ohjaimesi päivitettynä ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

image

NVIDIA ANSEL

Tämän tehokkaan valokuvatilan avulla saat otettua huippulaadukkaita näyttökuvia peleistäsi aivan uudella tavalla. Voit tallentaa ja jakaa huikeimmat pelikokemuksesi äärimmäisen tarkasti, 360-asteisena, HDR-muodossa ja stereokuvina.

image

ENEMMÄN LUOMISTA, VÄHEMMÄN ODOTTAMISTA

Erillisen grafiikkasuorittimen teho nopeuttaa joka päivä käyttämiäsi luovia sovelluksia. Käyttämällä NVIDIAN Creator Ready -ohjaimia varmistat parhaan suorituskyvyn ja luotettavuuden luovuutesi ilmaisemisessa. Me hoidamme teknisen puolen, jotta sinä voit keskittyä luomiseen.

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.

© 2019, Epic Games, Inc. Epic Games, Epic Games -logo, Fortnite, Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 JA UE4 ovat tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Epic Games, Inc. Yhdysvalloissa ja muualla. Kaikki oikeudet pidätetään.

© 2018 Square Enix Limited. Kehittäjä: Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS ja kilpilogo ovat Activision Publishing, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.

Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Tuotemerkki
Kunto