logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

“Odin

Kokoonpano

Multitronic PC Odin

Suorituskykyinen pelikone joka perustuu Intel 10th Gen -prosessoriin ja Intel Z490 -piirisarjaan. M.2 SSD -asema ja Asus GeForce RTX 2080 SUPER -näytönohjain. Tarjoaa erinomaisen FPS -tason nykyaikaisissa ja vaativissa peleissä 4K -resoluutiolla.

Perushinta
2089,00 €
Konfiguroi
Oletuskomponentit
 • kotelot
  Fractal Design Define 7 White Clear TG
 • Processori
  Intel Core i7-10700K
 • Nvidia Näytönohjain
  KFA2 GeForce RTX 2080 Super EX
 • Emolevy
  Asus ROG Strix Z490-A Gaming
 • Muistit
  Kingston 32GB HyperX Fury RGB
 • SSD M.2
  Samsung 1TB 970 EVO Plus
 • SSD 2.5"
  Not included
 • HDD 3.5"
  Not included
 • Virtalähde
  Asus ROG STRIX 850G White
 • USB Optiset asemat
  Not included
Ominaisuudet

GET SUPER POWERS

GeForce RTX SUPER™ -SARJA

Uuden GeForce RTX SUPER -sarjan näytönohjaimissa on entistä enemmän ytimiä ja aiempaa suuremmat kellotaajuudet, joiden ansiosta ne pyörivät jopa 25 % nopeammin kuin alkuperäisen RTX 20 -sarjan näytönohjaimet. On aika hankkia supervoimainen laitteisto.

TURINGIN SUPERVOIMAT

RT-YTIMET

Tämän säteenseurantalaskennan erillislaitteiston ansiosta kuva voidaan piirtää fyysisesti tarkalla varjostuksella, heijastuksella, valon taittumisella ja yleisellä valaistuksella reaaliaikaista säteenseurantaa hyödyntäen.

TENSOR-YTIMET

Tekoäly ajaa parhaillaan historian suurinta teknologista edistysaskelta, ja nyt Turing tuo sen tietokonegrafiikkaan. Koe NVIDIA DLSS:n tekoälylaskentateho, joka nopeuttaa pelien suorituskykyä.

 

UUDEN SUKUPOLVEN VARJOSTUS

Mukautuva VRS (Variable Rate Shading) -varjostus keskittää laskentatehon pelikuvan yksityiskohtaisemmille alueille ja nopeuttaa näin suorituskykyä. Mesh Shading -varjostimien geometriakäsittely tukee kertaluokkaa suurempaa määrää esineitä kussakin kuvassa, mikä helpottaa aiempaa monipolvisimpien maailmojen luomista.

SAMANAIKAINEN KÄSITTELY

Liukuluku- ja kokonaislukulaskennat tapahtuvat samanaikaisesti, minkä ansiosta Turing-grafiikkasuorittimet pystyvät käsittelemään modernien pelien raskaat laskentakuormitukset tehokkaasti.

KOE RTX

Säteenseuranta on peligrafiikan Graalin malja – se on tapa simuloida valon käyttäytymistä tavalla, joka mahdollistaa elokuvatasoisen renderöinnin reaaliaikaisen jopa visuaalisesti kaikkein vaativimpiinkin peleihin.

MUUT OMINAISUUDET JA EDUT

GeForce Experience™

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä ohjaimesi päivitettynä ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

GAME READY -OHJAIMET

Saat korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ja sujuvimman kokemuksen heti pelin käynnistyessä.

DirectX 12/DXR

Antaa kehittäjille tilaisuuden lisätä mahtavia grafiikkatehosteita Microsoft Windows -pohjaisiin PC-peleihin. GeForce-näytönohjaimissa on kehittyneet DX12-ominaisuudet, kuten säteenseuranta ja VSR (Variable Rate Shading), jotka herättävät pelit eloon ultrarealistisilla visuaalisilla tehosteilla ja suurilla freiminopeuksilla.

NVIDIA Studio

Elämme uutta luovuuden aikakautta, jossa luovan työn sovellukset toimivat nopeammin kuin olet uskaltanut toivoa. NVIDIA-grafiikkasuorittimet nopeuttavat työtäsi uskomattomilla suorituskykyparannuksilla. Tervetuloa NVIDIA Studio -käyttäjäksi – ja uuteen, entistä

4K

Varustaudu äärimmäiseen pelikokemukseen GeForce RTX -näytönohjaimilla ja nauti tämän hetken parhaista peleistä hämmästyttävällä tarkkuudella.

NVIDIA G-SYNC

Pelaa sulavasti ja repeytymättömästi jopa 240 Hz:n virkistystaajuudella ja HDR-tarkkuudella. Tämä on vannoutuneiden pelaajien äärimmäinen pelinäyttö ja luottolaitteisto.
image

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, NVIDIA Turing, GeForce ja RTX SUPER ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.