logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
MultiRahoitus hero banner

MultiFinans faktura eller avbetalning.

MultiFinans är ett säkert och flexibelt alternativ för betalning av inköp i en eller flera rater. Du kan identifiera dig med dina Tupas-koder och välja en lämplig betalningstid.

Faktura eller avbetalning

När du väljer alternativet MultiFinans, skickar vi en faktura på ditt inköp till dig. Du kan välja att dina fakturor skickas per e-post eller i pappersform. Betalningstiden 14 dagar utan ränta.

När du väljer MultiFinans, kan du välja att betala dina inköp i 3-24 rater beroende på belopp. Avtalet om engångskredit med Lindorffs dotterbolag Lindorff Invest Oy träder i kraft när du bekräftar avtalet i samband med dina inköp på nätet. Du kan ta del av de allmänna kreditvillkoren för MultiFinans och spara dem när du bekräftar dina inköp.

Betalningsraterna faktureras varje månad. Månadsavgiften för krediten är 3,95 € euro per rat och räntan på avbetalningen är 19,90 %. Den effektiva räntan beräknad på en kredit på 1 000 euro med en normal betalningstid på 12 månader inklusive kreditränta och månadsavgifter är 33,09 %.

Avbetalningsvillkor

Du kan välja faktura eller avbetalning när dina inköp är mer än 100 euro och du har fyllt 20 år. Betalningssättet förutsätter en finsk personbeteckning och är endast avsett för privatpersoner. Eget kreditförbud eller sekretessbelagda uppgifter förhindrar användning av betalningssättet.

Observera att din identitet verifieras via Tupas-identifieringstjänsten när du betalar dina inköp med MultiFinans. I identifieringstjänsten kan du använda Andelsbanken, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Sparbanken, POP Bank, S-bank, Ålandsbanken och LähiTapiola. Vi också har en mobil identifieringstjänst.

Betalningssättet MultiFinans tillhandahålls av Lindorff (www.lindorff.fi).

Kundtjänst i betalningsfrågor

I frågor om fakturor och betalning av inköp kan du kontakta Lindorffs kundtjänst: telefon 02 2700 550 (samtalspriset är normal lokal- eller fjärrsamtalsavigft)
mån–fre 8–20 och lör 10–15
eramaksu@lindorff.fi

Vi tar ut lagenliga avgifter och räntor på dröjsmål med betalning.

Behandling av återbetalningar och annulleringar

Lindorff gottgör en öppen kredit automatiskt efter att ha fått försäljarens meddelande om godkänd återbetalning eller gottgörelse. Detta kräver inga åtgärder från din sida.

Om det gäller en återbetalning av ett betalt belopp, ska du lämna dina person- och kontouppgifter skriftligen till Lindorffs kundtjänst.
E-post: eramaksu@lindorff.fi, med rubriken Lindorff Invest Oy/återbetalning
Post: Lindorff Oy/Laskutusasiakaspalvelu, PB 20, 20101 Åbo
Per fax: 02 2700 301

Uppgifter som använts i kreditbeslut

Vi ber om dina personuppgifter när du väljer MultiFinans. Vi kontrollerar dina kreditupplysningar med kreditupplysningsföretaget och fattar ett kreditbeslut i realtid. Kreditbesluten fattas och kontrollerna görs av Lindorff Oy och uppgifterna lagras inte i försäljarens register över kunduppgifter. Dina personuppgifter används enbart vid beviljande av kredit. Mer information om eventuellt negativt kreditbeslut ges vid behov av Lindorffs kundtjänst.

För att säkerställa din säkerhet förmedlas uppgifterna till oss genom en SSL/TLS-skyddad förbindelse.