logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Pelinäytöt

Laaja valikoima pelinäyttöjä eSport-pelaajille, huippupelaajille ja normi pelaajille. Valitse sinulle sopiva pelinäyttö. Pelinäytöissä on usein nopeampi vasteaika ja suurempi päivitystaajuus kuin tavallisissa näytöissä. Pelinäytöt on tarkoitettu erityisesti tietokonepelien pelaamiseen. Pelinäyttöjä löytyy litteinä tai kaarevina.

Meiltä löytyy suosituimmat merkit, kuten Asus pelinäytöt, AOC pelinäytöt, Zowie By BenQ, Samsung pelinäytö, MSI pelinäytöt ja monia muita. Löydät oikean pelinäytön helposti suodattimien avulla, josta voit valita näytön koon, vasteajan esim. 1ms, päivitystaajuuden esim. 144Hz, yms. vaatimukset. Suosittu virkistystaajuus pelaajilla on 144Hz ja vasteaika 1ms. Jos todella haluat parhaan laadun valitse 4k resoluutiolla pelinäyttö ja 1ms virkistystaajuus. Yli 8 miljoonalla pikselillä suosikkipelissäsi kuva näyttää fantastiselta.

Tilaa pelinäyttö verkosta kotiinkuljetuksella tai nouda myymälästämme. Voit ostaa pelinäytön osamaksulla tai muilla tarjotuilla maksutavoilla.

Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Tuotemerkki
Kunto
Näytön erottelutarkkuus
Näytön teknologia