logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Viktiga egenskaper

- Kompakt, hopfällbar design
- Video i äkta 4K, slowmotionvideo i full HD
- Bilder i 12 MP, Adobe DNG RAW-bilder
- Flygsträcka på upp till 7 km
- Flyg med iPhone och tryck för att flyga
- Otroligt jämn video tack vare kamerans stabiliseringssystem
- Automatisk objektsspårning i fyra olika lägen: Trace, Profile, Spotlight eller Circle
- Automatisk igenkänning av hinder

ÖVERSIKT

Kameradrönaren DJI Mavic Pro är en kraftfull personlig flygfarkost som kan filma video i äkta 4K och slowmotionvideo i full HD. Du kan ha den till hands, redo att gå till väders så fort en möjlighet visar sig. Bara vik ihop den, lägg den i ryggsäcken eller väskan och ge dig ut. Att flyga den är precis lika lätt – använd fjärrkontrollen som följer med eller appen på din telefon.

Bärbar och kraftfull
Hela Mavic Pro är perfekt miniatyriserad, från kameran till själva flygkomponenterna. Trots det har den rejält med kraft – som du enkelt bemästrar via fjärrkontrollen i fickformat. Och tack vare DJI:s unika OcuSync-teknik kan du flyga Mavic ända upp till 7 km bort.

Styrs enkelt via din telefon
Allt du behöver är din telefon och Mavic Pro när du snabbt vill ta en ”dronie”, ställa in spårning och filma en vän eller bara ta en liten flygtur. Med DJI Go-appen ser du allt som kameran ser, plus allt du behöver veta om Mavic, bland annat batteritiden, var drönaren är samt vart den är på väg.

Alltid stabil och jämn video
När du filmar från luften vill du ha jämn och stabil video. Och det är precis vad Mavic Pro erbjuder. Kameran med 4K-upplösning är utrustad med ett stabiliseringssystem i miniatyr som förbättrar hela kamerans stabilitet, så att du får ut mesta möjliga ur varje pixel.

Filma som ett proffs – automatiskt
När du flyger Mavic Pro behöver du inget filmteam. Allt du behöver är ActiveTrack. Bara tala om vem du vill följa, så sköter Mavic Pro resten. Fyra spårningslägen ger dig kreativ frihet. I Trace-läget filmas objektet bakifrån eller framifrån. I Profile-läget filmas objektet från sidan. I Spotlight-läget hålls kameran riktad mot objektet hur du än flyger. Och i Circle-läget cirklar drönaren runt objektet.

Bekymmersfri flygning
Mavic Pro svävar i luften precis där du vill ha den, även i kraftig vind, och landar automatiskt i närheten av platsen där den lyfte, så att du kan flyga tryggt. Mavic Pro är även smart nog att se vad som finns framför den och undviker på så sätt att krocka.

Kraftfullt nöje
Om du verkligen vill få upp pulsen kan du aktivera sportläget på Mavic och svischa fram genom luften i hisnande 65 km/h.