logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image
image

Garmin Fenix

Fēnix 6-serien är en ny generation avancerade GPS-smartklockor för sport och utomhusaktiviteter. Fēnix 6 design är baserad på erfarenheter från idrottare och äventyrare och hjälper dig att sätta nya mål. Den eleganta och högpresterande klockserien fēnix 6 har flera klockstorlekar, olika ytmaterial, avancerade funktioner och tydligt bättre batteritid. Hållbara klockor med tekniska funktioner är designade för alla utmaningar och aktiv livsstil

image

Garmin Venu

Hitta rätt ögonblick och plats för all din rörelse med Venu GPS smartklocka. Klockan har en ljus, vacker display och upp till 5 dagars batteritid. Slösa inte tid på att söka efter träningsfilmer online. Animerad styrketräning, konditionsträning, yoga och Pilates-övningar finns bekvämt på klockan. Klockan har också det bredaste utbudet av 24-timmars wellnessövervakningsfunktioner tillgängliga, t.ex. respiratorisk rytmövervakning, övervakning av kroppsbatteriets energinivå, puls Ox. Venu ger en omfattande bild av ditt välbefinnande. Du kan lämna din telefon och plånbok hemma eftersom du kan ladda ner musik till din smartklocka för att lyssna på utan telefon, och du kan betala för dina inköp med Garmin Pay.

image

Garmin Instinct

Den hållbara utomhus GPS-klockan har allt du behöver: pålitliga navigationsfunktioner, en solid ram som uppfyller kraven i militär standard och utmärkt batteritid. Instinct-klockan har också en fiberförstärkt polymerram och en repningsbeständig skärm med hög kontrast som är lätt att läsa under alla ljusförhållanden. GPS-, GLONASS- och Galileo-satellitpositionering säkerställer att du alltid navigerar i naturen med förtroende.

image

Garmin Vivoactive

Lyssna på musik och stärk din kropp med vívoactive 4 GPS smartklockan. Klockan har det bredaste utbudet av 24-timmars wellnessövervakningsfunktioner tillgängliga, t.ex. respiratorisk rytmövervakning, BodyBattery energinivåövervakning, PulseOx. Favoritspellistor kan laddas ner direkt till klockan från Spotify, Amazon-musik eller Deezer-streaming tjänster och lyssna på musik utan telefon under träning. Nya träningsformer kan hittas genom att dra fördel av mer än 20 träningsapplikationer som är förinstallerade på enheten eller genom att använda lättförståeliga, animerade styrka, kardiotrain, yoga och Pilates-övningar direkt från klockskärmen. Klockan har också en GarminPay-betalningsfunktion.

image

Garmin Vivomove

Vivomove en hybrid smartklocka kombineras den traditionella analoga stilen med intelligenta funktioner. När du får ett textmeddelande eller ett annat meddelande på armbandsuret, swipe så avslöjer en dold pekskärm. Med hälso- och wellnessfunktioner övervakar du t.ex. stressnivå och kroppens nuvarande energinivå. Anslut klockan till din smarttelefons GPS när du går ut eller går för att spara platsinformation. Vívomove Style och Luxe har mycket högkvalitativt material, beröringsskärmar i färg i full storlek och Garmin Pay-närhet. Klockbatteriet varar upp till fem dagar på en enda laddning. När endast klockläge används håller batteriet i ytterligare en vecka.

image

Garmin Vivosmart

Förbättra din kondition med aktivitetsarmbandet vívosmart 4. Det smala smarta armbandet innehåller ett omfattande utbud av funktioner som hjälper dig att spåra dina dagliga aktiviteter och sömnfaser. Pulsmätaren för pulsen och PulseOx-sensorer ger ytterligare information som är användbar för att förbättra konditionen, t.ex. kontinuerlig övervakning av stressnivå, Body Battery-funktion, VO2 max. Anslutningsfunktioner inkluderar t.ex. smarta notiser. Batteriet håller upp till sju dagar på en enda laddning.

image

Garmin Forerunner 45S

Forerunner 45S är en mindre, snygg och lätt GPS-smartklocka som innehåller alla de löp funktioner du behöver och är bekväma att använda dygnet runt. Observera din hjärtfrekvens. GPS spårar bland annat hastighet, avstånd och intervaller för att få tydliga bevis på din framgång. Du missar inte mera textmeddelanden eftersom du får smarta aviseringar direkt på handleden. Du reser längre mellan laddningarna, eftersom batteriet tar upp till sju dagar.

image

Garmin Vivosport

Detta aktivitetsarmband har många motiverande funktioner. Det kompakta och diskreta vívosport-armbandet har en inbyggd GPS som låter dig spåra din prestanda exakt utomhus och innehåller också ett brett utbud av inomhus aktiviter. Det inkluderar fitnessspårningsverktyg och stressövervakning dygnet runt, samt praktiska anslutningsfunktioner som att automatiskt ladda upp data till vår Garmin Connect-fitnessgrupp. Det är ett omfattande verktyg för aktivitetsövervakning

image