logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image
image

Garmin Fenix

fēnix 6 -sarja sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun. Urheilijoiden ja seikkailijoiden kokemusten pohjalta suunniteltu fēnix 6 auttaa ylittämään rajoja ja asettamaan uusia tavoitteita. Tyylikkäässä ja suorituskykyisessä fēnix 6 -kellosarjassa on useita kellokokoja, erilaisia pintamateriaaleja, uusinta teknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia sekä selkeästi aiempaa parempi akunkesto. Kestävät, teknisillä toiminnoilla varustetut kellot on suunniteltu kaikkiin haasteisiin ja aktiiviseen elämäntapaan

image

Garmin Venu

Löydä oikea hetki ja paikka kaikelle liikkumiselle Venu -GPS-älykellon avulla. Kellossa on kirkas, kaunis näyttö ja jopa 5 päivän akunkesto. Älä tuhlaa aikaa harjoitusvideoiden etsimiseen netistä. Animoidut voimaharjoittelu-, cardiotreeni-, jooga-ja pilatesharjoituksetlöytyvät kätevästi suoraan kellosta. Kellossa on myös laajin saatavissa oleva valikoima 24 t./vrk toimivia hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, mm. hengitysrytmin seuranta, Body Battery -energiatason seuranta, Pulse Ox. Venu antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi. Voit jättää puhelimen ja lompakon kotiin, koska älykelloon voi ladata musiikkia kuunneltavaksi ilman puhelinta, ja ostokset voi maksaa kellon Garmin Pay -lähimaksulla.

image

Garmin Instinct

Kestävässä outdoor-GPS-kellossa on kaikki tarvittava: luotettavat navigointitoiminnot, vankka sotilasstandardin vaatimusten mukainen runko ja erinomainen akun kesto. Instinct -kellossa on myös kuituvahvisteinen polymeerirunko ja naarmuuntumaton, korkeakontrastinen näyttö, jota on helppo lukea kaikissa valaistusolosuhteissa. GPS-, GLONASS- ja Galileo -satelliittipaikannus takaa, että navigoit luonnossa aina luottavaisin mielin.

image

Garmin Vivoactive

Listen and strengthen your body with the vívoactive 4 GPS smart watch. The watch has the widest range of 24-hour wellness monitoring features available, e.g. respiratory rhythm monitoring, BodyBattery energy level monitoring, PulseOx. Favorite playlists can be downloaded directly to the watch from Spotify, Amazon music or Deezer streaming services and listen to music without a phone during workouts. New forms of exercise can be found by taking advantage of more than 20 exercise applications preloaded on the device, or by using easy-to-understand, animated strength, cardiotrain, yoga and Pilates exercises directly on the clock screen. The watch also has a GarminPay payment feature.

image

Garmin Vivomove

Uusi vívomove -kellosarja tuo tyyliä elämään. Hybridiälykellossa perinteinen analoginen tyyli yhdistyy älytoimintoihin. Kun vastaanotat tekstiviestin tai muun ilmoituksen rannekelloon, pyyhkäise ja oikeat kellonviisarit siirtyvät paljastaen kätketyn kosketusnäytön. Terveys- ja hyvinvointitoiminnoilla seuraat mm. stressitasoa ja kehon tämänhetkistä energiatasoa. Yhdistä kello älypuhelimen GPS:ään, kun lähdet ulos kävely- tai juoksulenkille sijaintitietojen tallentamiseksi.vívomoveStyle- ja Luxe- malleissa on erittäin korkealaatuiset materiaalit, koko kellotaulun kokoinen värikosketusnäyttöja Garmin Pay -lähimaksutoiminto. Kellon akku kestää jopa viisipäivää yhdellä latauksella. Kun käytät pelkkää kellotilaa, akku kestää yhden lisäviikon.

image

Garmin Vivosmart

Korosta tyyliäsi ja paranna kuntoasi käyttämällä vívosmart 4 -aktiivisuusranneketta. Ohut älyranneke sisältää kattavan valikoiman toimintoja, jotka auttavat päivittäisen toiminnan ja univaiheiden seurannassa. Rannesykemittari ja PulseOx -anturit tuottavat kunnon parantamisessa hyödyllistä lisätietoa, mm. jatkuva stressitason seuranta, Body Battery -toiminto, VO2 max. Yhteysominaisuuksiin kuuluvat mm. älykkäät ilmoitukset. Laitteen akku kestää jopa 7 päivää yhdellä latauksella.

image

Garmin Forerunner 45S

Forerunner 45S on pienikokoisempi tyylikäs ja kevyt GPS-älyjuoksukello, joka sisältää kaikki tarvitsemasi juoksuominaisuudet ja jota on mukava käyttää vuorokauden ympäri. Tarkkaile sykettä ranteessasi, sillä pulssin mittaarinen sormilla ei enää ole tätä päivää. GPS seuraa muun muassa nopeuttasi, juoksemaasi matkaa ja intervallejasi, jotta saat selkeitä todisteita onnistumisistasi. Tekstiviestit eivät enää koskaan mene sivu suun, sillä saat älykkäitä ilmoituksia suoraan ranteeseesi. Kuljet pitempään latausten välillä, sillä akku kestää jopa 7 päivää.

image

Garmin Vivosport

Detta aktivitetsarmband har många motiverande funktioner. Det kompakta och diskreta vívosport-armbandet har en inbyggd GPS som låter dig spåra din prestanda exakt utomhus och innehåller också ett brett utbud av inomhus aktiviter. Det inkluderar fitnessspårningsverktyg och stressövervakning dygnet runt, samt praktiska anslutningsfunktioner som att automatiskt ladda upp data till vår Garmin Connect-fitnessgrupp. Det är ett omfattande verktyg för aktivitetsövervakning

image