logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Xiaomi Shop-in-Shop

Xiaomis filosofi är att bra och högteknologiska produkter inte ska kosta en förmögenhet. Xiaomi grundades 2010 och expanderar snabbt runt om i världen. Företagets första produkt var en modifierad Android-version – MIUI, som numera installeras på varje Xiaomi-telefon. I dagens läge tillverkar Xiaomi produkter i nästan varje kategori av konsumentelektronik, från telefoner och powerbanks till TV- och hushållsapparater. Hos Multitronic kan du hitta hela urvalet av Xiaomi-produkter som finns på den europeiska marknaden.

image

Xiaomis MI-telefoner är premiumserien i Xiaomis urval av smarttelefoner. De har avancerade mainstream-chip, mera RAM-minne och intern lagring jämfört med Redmi-telefonerna. De är snyggare och har ett chassi helt i metall, men är ändå billigare än liknande telefoner från andra märken.

image

Xiaomis Redmi-telefoner är konsumentinriktade. De är inte lika kraftfulla som MI-serien, men fungerar fortfarande bra för dina dagliga uppgifter.

image
image

Xiaomi MI 365 elskotrar har ett perfekt förhållande mellan pris och prestanda. De har en minimalistisk men modern design, batteritid som räcker för 30 km och dubbelt bromssystem. Du kan också använda telefonappen för att se hastighet, återstående batteritid och annan realtidsstatistik.

image
image
image
image