logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Xiaomi Shop-in-Shop

Xiaomin filosofia on, että hyvien ja korkean teknologian tuotteiden ei pitäisi maksaa omaisuuksia. Vuonna 2010 perustettu Xiaomi laajenee nopeasti ympäri maailmaa. Yrityksen ensimmäinen tuote oli muokattu Android-versio - MIUI, joka on nyt asennettu jokaiselle Xiaomi-puhelimeen. Tällä hetkellä Xiaomi valmistaa tuotteita melkein kaikissa kulutuselektroniikan kategorioissa, puhelimista ja varavirtalähteistä televisioihin ja kodinkoneisiin. Multitronicista löydät täyden valikoiman Xiaomi-tuotteita, jotka ovat saatavilla Euroopan markkinoilla.

image

Xiaomin MI -puhelimet ovat Xiaomi -älypuhelimien premium-sarja. Ne ovat täynnä huippuluokan siruja, niissä on enemmän RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa verrattuna Redmi -puhelimiin. Nämä ovat tyylikkäämpiä ja niissä on metallinen runko, mutta ovat silti edullisempia kuin muiden merkkien vastaavia puhelimia.

image

Xiaomi Redmi -puhelimet ovat kuluttajille suunnattuja. Ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin MI-sarjan puhelimet, mutta ne suoriutuvat silti hyvin päivittäisistä tehtävistä.

image
image

Xiaomi MI 365 sähköskoottereilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Niissä on minimalistinen mutta moderni muotoilu, 30 km matkan akunkesto ja kaksinkertainen jarrujärjestelmä. Voit myös käyttää puhelinsovellusta, josta näet nopeuden, jäljellä olevan virran sekä muut reaaliaikaiset ajo-tilastot.

image
image
image
image