logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Livall pyöräilykypärät

Livall ovat valmistaneet älykkään pyöräilykypärän millä voit ohjata musiikkia, puheluja, valoja ja Livallin sovellusta. Pyöräily pitää olla hauskaa ja turvallista.

Livall Bling on uusi älykäs pyöräilykypärä. Tämä kypärä ei vain suojaa päätäsi, se on varustettu modernilla teknologialla joka tekee pyöräilyn miellyttävämmäksi ja turvallisemmaksi. Kypärässä on yli 80 kappaletta LED-valoja, sinut huomataan helposti liikenteessä ja ystäväsi pystyy hyvin seuraamaan takana. Kypärässä on sisäänrakennettu Bluetooth kaiutin ja mikrofoni, jonka avulla voit vapaasti vastata puhelimeesi irroittamatta otetta ohjaustangosta. Jos kaadut niin kypärässä on sisäänrakennettu gyro, joka huomioi kaatumisen ja soittaa valittuun numeroon. Saatavana 3 eri väriä, punainen, sininen tai keltainen. Säädettävä koko 54-62 cm.

Kypärän kanssa toimitetaan Bling Jet Monitoiminen ohjausyksikkö joka kiinnitetään ohjaustankoon, se on helppo ja turvallinen käyttää. Bling Jet ohjausyksikkö on Livall kypärää ohjain, voit ohjata valoja, musiikkia, puhelut ja radiopuhelut turvallisesti. Voit myös ostaa Livallin puhelinpidikkeen jossa on sisäänrakennettu PowerBank jos haluat nähdä matkapuhelimen näytön pyöräilyn aikana. Livallin poljinnopeussensori analysoi pyöräilyn kampikierrokset (kadenssin).

image
image