logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

NÄYTÖNSUOJAN EDUT

Älypuhelimet ovat arvokkaita, ja korvaamattomia yhteydenpidon kannalta. Niitä käytetään joka päivä kaikenlaisissa olosuhteissa. Näytön suojaaminen tarjoaa ylimääräisen suojatason kotelon lisäksi, ja auttaa pitämään puhelimen uuden veroisena. Belkin on kehittänyt TrueClear Pro Advanced Screen Caren ratkaisemaan nämä ongelmat. Näyttösuoja mukailee puhelimen omaa näyttöä, jolloin et edes huomaa että se on käytössä.

RÄÄTÄLÖITY KÄYTTÖÖSI

TrueClear Pro Advanced Screen Care on suunnitelut yhteensopivaksi InvisGlassin ja Transparentin kanssa. Molemmat tuotteet ovat saatavilla Applen, Samsungin ja Androidin laitteille.

INVISIGLASS™

InvisGlass on joustavaa lasia joka on kehitetty FluidFlex -teknologialla lasin elastisuuden takaamiseksi. Tämä tekee lasista kestävämmän, mikä suojaa älypuhelinta paremmin. Kestäävyydestä huolimatta lasin pinta on sileää..

TRANSPARENT

Transparent on naarmuntumista vastustavaa materiaalia. Testattu optometrisillä standardeilla joita käytetään silmälasien testaamiseen, joilla on varmistettu että näytönsuoja on kestävä ja läpinäkuvä.

  Lyhyesti:
  • Tehokas näytönsuoja, asiantuntijan asentama
  • Sileä, läpinäkyvä, tarkka
  • Suunniteltu täydentämään koteloa
  • Sisältää puhdistusliinan
  • Rajoitettu elinikäinen takuu