logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

RTX TRIPLE THREAT

KÖP GeForce RTX OCH FÅ UPP TILL TRE SPEL*

NVIDIA® GeForce RTXTM ger dig en uppslukande spelupplevelse. Oavsett om du har skit upp till knäna i skyttegravarna i Battlefield™ V, svävar fram genom outforskade områden i Anthem eller kämpar för din överlevnad i Metro Exodus.

Köp ett kvalificerande GeForce RTX 2080 Ti- eller 2080-grafikkort eller en stationär eller bärbar speldator så får du under en begränsad tid Battlefield V, Anthem, och Metro Exodus. Skaffa ett kvalificerande GeForce RTX 2070- eller 2060-grafikkort eller en stationär eller bärbar speldator och välj en av dessa fantastiska titlar.

En kod per person

*Regler och villkor gäller.

KÖP geforce rtx 2080 Ti
ELLER 2080 OCH FÅ:

KÖP geforce rtx 2070
ELLER 2060 OCH FÅ:

BATTLEFIELD V
MED GEFORCE RTX

Strålspårning i realtid ger en toppmodern, realistisk grafik till den största konflikten i mänsklighetens historia. Se det med egna ögon i Battlefield V: Officiell GeForce RTX-trailer.

Anthem
MED GEFORCE RTX

Var bland de första att utforska Anthem, bli Freelancer som är utvald att kämpa mot kaoset och använda kraften i ditt javelin för att skapa ordning.

METRO EXODUS
MED GEFORCE RTX

Låt dig uppslukas av den råa och skrämmande postapokalyptiska världen i Metro Exodus, som väcks till liv med hjälp av den häpnadsväckande realismen hos GeForce RTX och DLSS.

NVIDIA® GeForce® RTX

GeForce® RTX 2080 Ti

KÖP NU

GeForce® RTX 2080

KÖP NU

GeForce® RTX 2070

KÖP NU

GeForce® RTX 2060

KÖP NU

© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce RTX och NVIDIA Turing är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med. REFERENS TILL EN SPECIFIK SORT, MODELL, TILLVERKARE OCH/ELLER VERSION AV VAPEN, UTRUSTNING ELLER FORDON ÄR ENDAST FÖR ÖVERENSSTÄMMELSE MED HISTORISKA ASPEKTER OCH ANGER INTE SPONSRING ELLER STÖD AV NÅGON VARUMÄRKESÄGARE.

© 2019 Electronic Arts Inc. EA, EA-logotypen, Anthem, BioWare, BioWare-logotypen, DICE-logotypen, BATTLEFIELD och BATTLEFIELD V är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc. Med ensamrätt. Metro Exodus© 2019 Koch Media GmbH och publicerat av Deep Silver. Utvecklad av 4A Games. 4A Games Limited och deras respektive logotyp är varumärken som tillhör 4A Games Limited. Metro Exodus har inspirerats av de internationellt bästsäljande romanerna METRO 2033 och METRO 2035 av Dmitry Glukhovsky. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.