logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

GAME ON

KÖP GEFORCE RTXTM, FÅ UPP TILL TVÅ SPEL.*

Oavsett om du har skit upp till knäna i skyttegravarna i Battlefield V™ eller svävar fram genom outforskade områden i Anthem™, kan du lita på att NVIDIA® GeForce RTX™ levererar den ultimata spelupplevelsen. Övervinn alla hinder med den nyaw NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och den revolutionerande RTX-plattformen. Spela med RTX.

Köp ett kvalificerande GeForce RTX 2080 Ti- eller 2080-grafikkort eller en stationär speldator så får du under en begränsad tid både Battlefield V™ och Anthem™. Skaffa ett kvalificerande GeForce RTX 2070-grafikkort eller en stationär speldator och välj en av dessa fantastiska titlar.

*Regler och villkor gäller.

KÖP GEFORCE RTX 2080 Ti
ELLER 2080 OCH FÅ:

KÖP GEFORCE RTX 2070
OCH FÅ:

BATTLEFIELD V
MED GEFORCE RTX

Strålspårning i realtid ger en toppmodern, realistisk grafik till den största konflikten i mänsklighetens historia. Se det med egna ögon i vår Battlefield V: Officiell GeForce RTX-trailer.

Anthem
MED GEFORCE RTX

Var en av de första att utforska Anthem, en främmande planet med dolda krafter och en mystisk historia.

NVIDIA® GeForce® RTX

GeForce® RTX 2080 Ti

KÖP NU

GeForce® RTX 2080

KÖP NU

GeForce® RTX 2070

KÖP NU

© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce RTX och NVIDIA Turing är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med. ©2019 Electronic Arts Inc., EA, EA-logotypen, DICE-logotypen, Battlefield, Battlefield V och Battlefield V-logotypen är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc. INGA VAPEN-, FORDONS- ELLER UTRUSTNINGSTILLVERKARE HAR NÅGON ANKNYTNING TILL ELLER HAR SPONSRAT ELLER REKOMMENDERAT DET HÄR SPELET. Bilder från spelmotorn. Anthem© 2019 Electronic Arts. Utvecklat av Bioware. Med ensamrätt. Anthem är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Electronic Arts. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.

REGLER OCH VILLKOR
Erbjudandet gäller för en digital hämtningskod (Battlefield™ V och/eller Anthem™). Begränsat till en uppsättning spelkoder vid ett kvalificerande köp av GeForce RTX 2080 Ti eller GeForce RTX 2080. Begränsat till en hämtningskod per kund och valt spel vid ett kvalificerande köp av GeForce RTX 2070. Erbjudandet gäller endast hos auktoriserade återförsäljare online eller i butik. Klicka här för inlösningsinstruktioner. Paketet gäller från 7 januari 2019 till 25 februari 2019 eller så länge lagret räcker. Erbjudandet kan inte bytas, säljas eller lösas in mot pengar eller andra varor eller tjänster. Erbjudandet är giltigt i hela världen, förutom i Kina och Nordkorea. Kunden ansvarar för tillämpliga omsättningsskatter. Erbjudandet får inte kombineras med något annat erbjudande såsom kontantkort, speltidskort och rabatt eller rabattkupong. Tillhandahållandet av produkten beror på tillgänglighet. Återförsäljare, distributörer och anställda på NVIDIA, EA, Dice, Bioware och deras agenturer/dotterbolag har inte rätt att utnyttja erbjudandet. Ogiltigt där det är förbjudet. Gränsen är ett erbjudande per transaktion. Koden ges till kunderna vid köp av en NVIDIA-produkt som ingår i kampanjen. Spelet måste lösas in på en dator med ett kvalificerande grafikkort installerat. Kunden måste uppfylla ålderskravet på 17 år och uppåt för att lösa in spelet. Regions-/landskrav – för vissa kuponger krävs det att de löses in i de regioner eller länder där de köpts. Lös in koden i rätt region/land. Inlösenperioden avslutas 25 mars 2019. Stationära datorer med deltagande återförsäljares egna varumärke, utrustade med en kvalificerande GPU, ingår också. Läs produktbeskrivningen noga på återförsäljarens webbplats eller i butiken för att vara säker på att den ingår i kampanjen.