logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Telephone: 06 - 319 77 00
E-mail: info@multitronic.fi

Toteuta kohtalosi

Lunasta Black Myth: Wukong valikoitujen GeForce RTX 40 -sarjan tuotteiden mukana.*

Lähde jännittävälle matkalle kiinalaiseen mytologiaan Black Myth: Wukongissa kohtalon valitsemana Destined Onena, ja tutki laajaa ja lumoavaa maailmaa täynnä haasteita ja ihmeitä. Selvitä piilotetut totuudet muinaisten legendojen taustoista ja paljasta kunniakkaan menneisyyden salat. GeForce RTX 40 -sarjalla pääset uppoutumaan tarinaan täyden säteenseurannan avulla toteutetulla näyttävällä grafiikalla, jota nopeutetaan ja parannetaan tekoälyä hyödyntävällä NVIDIA DLSS:llä. Luvassa on äärimmäinen Black Myth: Wukong -pelikokemus.

Saat rajoitetun ajan tarjouksena Black Myth: Wukong -pelin, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 4090-, 4080 SUPER-, 4080- 4070 Ti SUPER-, 4070 Ti-, 4070 SUPER- tai 4070 -pöytäkoneen tai -näytönohjaimen tai kannettavan, jossa on kannettavan GeForce RTX 4090-, RTX 4080- tai RTX 4070 -grafiikkasuoritin.*

Buy now

Yksi koodi henkilöä kohti.
*Tarjoukseen liittyy ehtoja. Katso lisätiedot valitsemalla tämä.

Koe Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 -sarjan tehoilla

Täysi säteenseuranta

Eeppinen täysin säteenseurannalla toteutettu maailma odottaa

Koe Black Myth: Wukong täysillä säteenseurantatehosteilla ja nauti realistisimmista graafisesta elämyksestä GeForce RTX 40 -sarjan tehoilla. Täyden säteenseurannan teknologia simuloi realistisesti rajattomasta määrästä valonlähteitä peräisin olevan valon ominaisuuksia ja piirtää varjot, heijastukset ja yleisen valaistuksen kaikkiin kohteisiin fysiikan lakeja noudattaen.

Päivitä laitteistosi äärimmäistä matkaa varten

Pelaa Black Myth: Wukongia täydellä säteenseurannalla ja NVIDIA DLSS -tehostuksella GeForce RTX 40 -sarjan tuotteilla. Maksimaalinen FPS-nopeus. Maksimilaatu. Tekoälyn voimalla.

Osta GeForce RTX 40 -sarjan tuote

Buy now
image

Copyright © Game Science Interactive Technology Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

© 2024 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce RTX ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. 


Main page

Menu

Cart

Search