logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Qnap NAS

Den nya Wi-Fi 6 (802.11ax) -trenden har drivit högre bredbrandskrav för trådbundna och trådlösa nätverksanslutningar. Genom att integrera Intel Celeron® J4125 fyrkärnig 2,0 GHz-processor och 2,5 GbE-anslutning, ger dessa NAS inte bara moderna företag en utmärkt NAS-lösning för att uppgradera till 2.5 GbE-miljöer för produktiva dagliga säkerhetskopierings- / återställningsuppgifter, utan ger också spelare gott om lagring för deras enorma spelsamlingar. Upp till 5 Gbps överföringshastigheter kan göras genom att ställa in porttrunking med de två inbyggda 2,5 GbE-portarna. Dessa NAS stöder också PCIe-expansion, multi-cloud-backup,  cloud storage gateways, 4K HDMI-utgång och realtidsomkodning, tillsammans med utbyggbar lagringskapacitet och funktionsrika appar för att fungera som en kostnadseffektiv, pålitlig 2,5 Gb NAS.

image

Seagate IronWolf är en hårddiskserie anpassad för NAS och RAID-miljöer där det ställs hårda krav på stabilitet och prestanda. IronWolf kommer bl.a. med mekanisk vibrationsstabilisering, avancerade energisparalgoritmer samt stöd för "error recovery control" så att hela RAID-volymen inte behöver byggas om vid tillfälliga fel.

image

Det finns en WD Red-disk för alla kompatibla NAS-system som hjälper till att uppfylla dina datalagringsbehov. WD Red erbjuder ett brett utbud av lösningar för att bygga en högpresterande NAS-lagringslösning. WD Red, som är byggt för NAS-system med single-bay och 8-bay.