logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Qnap NAS

Uuden sukupolven Wi-Fi 6 (802.11ax) on nostanut seuraavalle tasolle kaistaleveysvaatimukset kiinteille ja langattomille verkkoyhteyksille. Integroimalla Intel Celeron® J4125 neliytimisen 2.0 GHz -prosessorin ja 2,5 GbE -yhteyden nämä NAS ei vain tarjoa nykyaikaisille yrityksille erinomaista NAS-ratkaisua päivittää 2,5 GbE -ympäristöihin tuottavia päivittäisiä varmuuskopiointitöitä varten, mutta tarjoaa myös pelaajille runsaasti tallennustilaa. Jopa 5 Gbps siirtonopeus voidaan suorittaa asettamalla porttien yhdistäminen kahdella sisäänrakennetulla 2,5 GbE-portilla. Nämä NAS tukee myös PCIe-laajennusta, useiden pilvien varmuuskopioita, cloud storage gateways, 4K HDMI-lähtöä ja reaaliaikaista uudelleenkoodausta laajennettavan tallennuskapasiteetin ja monipuolisten sovellusten ohella toimimaan kustannustehokkaana ja luotettavana 2,5 Gt: n NAS: na.

image

Seagate IronWolf on NAS- ja RAID-ympäristöihin suunniteltu kiintolevysarja, jossa asetetaan tiukat vaatimukset vakaudelle ja suorituskyvylle. IronWolf tulee muun muassa. mekaanisella tärinänvakautuksella, edistyneillä energiansäästöalgoritmeilla ja tuella "virheenpalautuksen hallintaan", jotta koko RAID-levyn tilaa ei tarvitse rakentaa uudelleen väliaikaisten virheiden ilmetessä.

image

WD Red tarjoaa laajan valikoiman kiintolevyjä tehokkaan NAS-tallennusratkaisun rakentamiseksi. WD Red on tarkoitettu yksi- ja kahdeksanlokeroisille NAS-järjestelmille, joten se pitää arvokkaat tiedot tallella.