logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Sony Shop-in-Shop

I vårt Sony-sortiment hittar du konkurrenskraftiga priser och erbjudanden samt högkvalitativa Sony Bluetooth-högtalare och hörlurar. Sony är känt för sin höga kvalitet, eleganta design och bra ljudkvalitet.

image
image

När och var som helst. Den trådlösa SRS-XB10 är kompakt och enkel att flytta runt. Högtalarens långa batteritid och vattentåliga ytor gör att du enkelt kan flytta och ställa den var du vill. Skaka liv i musiken med EXTRA BASS. Monohögtalarens passiva radiator förbättrar låga toner och ger fylligare bas – trots sin kompakta storlek.

image

SRS-XB12 är kompakt men kraftfull, med EXTRA BASS som ger ett djupt och bastungt ljud och en batteritid på upp till 16 timmar. Dessutom är den både vattentät och dammtät. Högtalaren är IP67-klassad och klarar av att tappas i vattnet. Därför gör det inget om du råkar spilla något på den eller om det börjar regna.

image

Packa ner SRS-XB22 i väskan eller bär den i handen och festa när som helst, var du än är. EXTRA BASS med LIVE SOUND-läge och partybelysning skapar den perfekta bärbara musikfestivalen. När högtalaren har aktiverats trycker du bara på olika ställen för att skapa olika ljud, t.ex. av scratchningar, virveltrummor, bastrummor och klockor. Styr volymen med kraft: tryck försiktigt för ett mjukt ljud eller ge högtalaren en rejäl knuff för hög effekt. Helt dammsäker, tvättbar och vattensäker.

image

Den här högtalaren är lätt att ta med sig var du än vill. Upplev enastående ljud som liknar livemusik, dansa till blinkande ljus och ta del av roliga funktioner när som helst, var som helst. Festen blir mycket roligare med partylampor. SRS-XB32 har flerfärgade lampor som blinkar i takt med musiken och ett blinkande stroboskop. Du kan byta färg på linjelampan runt högtalaren efter humör. Helt dammsäker, tvättbar och vattentät.

image

Ta med dig festivalen vart du än går. Skapa din egen musikfestival med EXTRA BASS, förbättrat LIVELJUD-läge, partybelysning och roliga funktioner som ger festen en härlig känsla av tredimensionell livemusik. Lyssna på samma låt med trådlösa Party Chain. Anslut upp till 100 trådlösa högtalare via BLUETOOTH-teknik så synkroniseras musiken och belysningen så att alla dansar till samma rytm. Hämta appen Fiestable för att styra belysningen och lägga till DJ-effekter – allt med bara några tryck i appen. Helt rostfri, tvättbar, vattentät och dammsäker.