logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Sony Shop-in-Shop

Meidän Sony-valikoimasta löydät kilpailukykyiset hinnat ja tarjoukset sekä laadukkaat Sony-Bluetooth kaiuttimia ja kuulokkeita. Sony on tunnettu korkeasta laadusta ja tyylikkäästä muotoilusta sekä hyvästä äänen laadusta.

image
image

Missä ja milloin tahansa. Kompaktia ja langatonta SRS-XB10-kaiutinta on helppo kuljettaa mukana. Pitkän akunkeston ja vedenpitävän pinnan ansiosta voit asettaa sen huoletta minne tahansa. EXTRA BASS nostattaa tunnelmaa. Monokaiuttimen kanssa toimiva passiivielementti tehostaa matalia ääniä ja tuo bassoon potkua pienestä koosta huolimatta.

image

Kannettava langaton SRS-XB12-kaiutin on kompakti, mutta tehokas. Vedenpitävän ja pölytiiviin kaiuttimen akunkesto on jopa 16 tuntia, ja sen EXTRA BASS -toiminto tuottaa syvän ja jykevän basson. IP67-luokituksen ansiosta kaiutin kestää veteen pudottamisen, joten satunnaisesta sadekuurosta tai läikkyneestä nesteestä ei aiheudu ongelmia

image

Pakkaa SRS-XB22 laukkuusi tai kanna sitä kädessä ja pidä bileet käynnissä missä ja milloin vain. EXTRA BASS, LIVE SOUND -tila ja Party Light -valot – nauti festaritunnelmasta kannettavassa muodossa. Kun kaiuttimen virta on kytketty, voit tuottaa kaiutinta napauttamalla erilaisia ääniä, kuten scratchausta, virvelirumpua, bassorumpua ja lehmänkelloa. Äänten voimakkuus riippuu napautuksen voimasta. Saat aikaan hiljaisen äänen napauttamalla laitetta kevyesti ja voimakkaan äänen kovalla napautuksella. Täysin pölytiivis, pestävä ja vedenpitävä.

image

Nauti live-musiikkia muistuttavasta muhkeasta äänestä, tanssi välkkyvien valojen tahdissa ja käytä hauskoja ominaisuuksia missä ja milloin tahansa. Kaiutinta on helppo kuljettaa mukana, joten bileet voivat jatkua kaikkialla. Party Light -valot tuovat juhliin tunnelmaa. SRS-XB32-kaiuttimen välkkyvät värivalot synkronoituvat musiikin rytmin ja strobovalojen kanssa. Kaiuttimen valoreunuksen väriä voi vaihtaa tunnelman mukaan. Täysin pölytiivis, pestävä ja vedenpitävä

image

Vie juhlatunnelma mukanasi kaikkialle. Tee juhlistasi moniulotteiset musiikkifestivaalit EXTRA BASS -toiminnolla, LIVE SOUND -tilalla, valotehosteilla ja muilla upeilla ominaisuuksilla. Nauti samasta kappaleesta langattomalla Party Chain -ominaisuudella. BLUETOOTH-tekniikalla voit liittää jopa 100 langatonta kaiutinta ja synkronoida musiikin ja valaistuksen. Lataa Fiestable-sovellus, jolla voit säätää valaistusta ja lisätä musiikkiin DJ-tehosteita kätevästi vain muutamalla napautuksella. Täysin ruostumaton, pestävä, vedenpitävä ja pölytiivis.