logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Telephone: 06 - 319 77 00
E-mail: info@multitronic.fi

Samsung Galaxy A72

Kun kamera on enemmän kuin kamera. Galaxy A72 -puhelimessa on viisi terävää kameraa, jotka tekevät yhteistyötä keskenään ja auttavat sinua ottamaan aiempaakin parempia kuvia ja videoita. 64 megapikselin pääkameran ja optisen kuvanvakautuksen ansiosta voit ottaa veitsenteräviä kuvia myös hämärässä. Makrokamera ikuistaa pienet suuret asiat ja avaa eteesi täysin uuden maailman.

Yhdellä painalluksella monta kuvaa ja videoleike – Yksi otos (Single Take) mahdollistaa hetkien ikuistamisen täysin uudella tavalla. Kolminkertainen optinen zoomi vie sinut lähemmäs tapahtumia, ja 30x Space Zoom vie sinut niin lähelle, että pääset näkemään yksityiskohtia, jotka kuvan ottamishetkellä jäivät kokonaan näkemättä

Voit valita suosikkikuvasi 6,7 tuuman Super Infinity-O sAMOLED -näytöllä. Näytön virkistystaajuus on 90 Hz, se toistaa värit luonnollisesti ja on kehyksetön. Paras kamera on sellainen, joka on käyttövalmiina käsien ulottuvilla. Tehokkaan 5000 mAh:n akun ansiosta olet aina valmiina ottamaan uusia kuvia ja nauttimaan uusista kokemuksista. Pikalaturi puolestaan tekee lataamisesta aiempaa nopeampaa, niin että pääset nopeasti taas ikuistamaan maailman menoa.


Main page

Menu

Cart

Search