logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image
Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Tuotemerkki
Kunto

Pelihiiri

Pelihiiri on tietokonepelien pelaamiseen tarkoitettu hiiri, joka on normaalia hiirtä kestävämpi ja reagoi herkemmin kosketukseen. Erityisesti FPS peleihin suunnitelluissa pelihiirissä on korkea päivitysnopeus (DPI). Kehittyneissä pelihiirissä on ohjelmoitavia painikkeita, mahdollisen ohjelmiston kautta voi määrittää pelihiireen makroja ja säätää hiiren DPI:tä. Joissakin pelihiirissä on sisäänrakennettu muisti, johon voit tallentaa omat asetukset, ja voit samoilla asetuksilla jatkaa toisella tietokoneella. Meiltä löytyy myös pelihiiriä, joiden kosketustuntumaa voi säätää lisäpainoilla. Pelihiirien tuntumaa voi säätää hiiren johdon pidikkeellä ja rannetuella.

Meiltä löytyy suosituimmat merkit, kuten Asus, Corsair, Gigabyte, Roccat, Kingston, Logitech, Zowie Gear, Steelseries, Razer ja monia muita. Löydät oikean pelihiiren helposti suodattimien avulla.

Tilaa ja osta pelihiiret Multitronic.fi -sivustolta kotiinkuljetuksella tai nouda myymälästämme. Voit ostaa pelihiiren osamaksulla tai muilla tarjotuilla maksutavoilla.